Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć. Zrobiłam wczoraj test i nic nie dojrzałam ale po godzinie pokazała się leciutenka druga kreseczka. Wiem ze tego się już nie bierze pod uwagę ale nigdy wcześniej z żadnym testem tak nie miałam. I powiem wam ze uczucie zobaczenia tego pierwszy raz - nawet jeśli jest to przekłamanie i nie ma znaczenia, jest piękne.
Tak na mnie to wpłynęło, ze aż zaczęłam lepiej się czuc i nic mnie już nie bolało
Ale wiem że @ nieunikniona. dziś spadek tempki więc jutro będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 11:45
fiorella82, niedograna lubią tę wiadomość
Starania od sierpnia 2018, sierpień 2019 Medart
32 lata
Drożność i budowa macicy i jajników ok.
Amh - 0,53 (stan na 2018) - raczej już niższe.
FSH - waha się, przeważnie okolice 10 - 11.
Hashimoto (bez leków, ustabilizowane)
Mutacja MTHFR układ heterozygotyczny.
Dieta bezglutenowa.
Nasienie ok.
- 1 iui - nieudane.
- słaba odpowiedź jajników na stymulacje ivf,
- 1 punkcja - 1 komórka - nieprawidłowa.
- 2 punkcja - 2 komórki - obie nieprawidłowe.
Pełna niepokoju. Pełna wiary. -
Meggs wrote:A ilu dniowe masz cykle?
Owu zazwyczaj 10-13 dc ale ostatnio 16 dc
Wiec zastanawiam sie czy owu moglabyc juz byc bo wczoraj wyszla dosc wyrazna kreska lecz nie tak samo jak ta druga a dziś prawie nie widoczna hmm wiec nie wiem zobaczymy jak z temp jutro.. jeszcze zrobie dzis test popoludniuWiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 12:58
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [ 13tc, 10tc, 10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:Zalezy ogolnie 25-26 dniowe
Owu zazwyczaj 10-13 dc ale ostatnio 16 dc
Wiec zastanawiam sie czy owu moglabyc juz byc bo wczoraj wyszla dosc wyrazna kreska lecz nie tak samo jak ta druga a dziś prawie nie widoczna hmm wiec nie wiem zobaczymy jak z temp jutro.. jeszcze zrobie dzis test popoludniuczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
Oleczka94 wrote:Mialyscie kiedys tak ze bolala was tylko jedna piers przed @? Ja od paru cykli tak mam... mialam usg i nic mi nie wykryto a zapomnialam o tym wspomniec na wizycie27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Meggs wrote:No to jezeli wczoraj byla wyraźna kreska a dziś już ledwo widoczna to wyrzut lh najprawdopodobniej był wczoraj. Owulacja więc wczoraj w nocy, ew dzisiejszy dzień. Sprawdź czy temp podskoczy. Powinna jutro / pojutrze moim zdaniem pójść do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 września 2018, 15:43
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
Czekam na @ ktora ma przyjsc we wtorek. Dzis z racji niedzieli handlowej bylam sobie kupić pare szmatek i przy okazji test. Tak mnie korci zeby zrobic rano;). Niby 2-3 dni można poczekac a z drugiej strony ciekawosc i nadzieja zabija :p11 cs - cykl udany
Wszystkie wyniki w normie -
Truskawkowa15 wrote:Witajcie dziewczyny. Od 6 miesięcy staramy się z mężem o drugą ciążę a pierwsze dziecko. W poprzednim cyklu owu miałam w 24 dc więc kiedy mogę zacząć już robić testy owu? Dzisiaj mam 16dc. Pozdrawiam:)
Już byś mogła zacząć testować
-
Tysia16003 wrote:Czekam na @ ktora ma przyjsc we wtorek. Dzis z racji niedzieli handlowej bylam sobie kupić pare szmatek i przy okazji test. Tak mnie korci zeby zrobic rano;). Niby 2-3 dni można poczekac a z drugiej strony ciekawosc i nadzieja zabija :p
Ja mam dostać @ w środę i również mnie korci, żeby zrobić już test A masz jakieś objawy? -
Truskawkowa15 wrote:A możecie mi polecić jakieś testy owu?
Ja używałam tych z domowego laboratorium i mnie nie zawiodły, dzień przed owulacją wyszedł mi pozytywny a w dzień owulacji czułam ból lewego jajnika, więc test mnie nie skłamał, ale teraz zamówiłam z Allegro 50 sztuk i zobaczymy czy te również mnie nie zawiodą
-
Olaa..32 wrote:Ja mam dostać @ w środę i również mnie korci, żeby zrobić już test A masz jakieś objawy?11 cs - cykl udany
Truskawkowa15 wrote:A gdzie kupiłaś ten domowe laboratorium? Ja w poprzednim używałam apteo care ale tak dużo czytałam że większość używa właśnie domowe laboratorium.
Ja kupowałam w rossmanie -
Tysia16003 wrote:No wlasnie co miesiac doszukiwalam sie objawow, a teraz nic a nic. Nawet pryszcze ktore tydzien przed @ sie pojawialy tym razem nie wyskoczyly.. to mysle ze moze brak objawów to objaw
No ja właśnie też nie mam szczególnych objawów, jedynie piersi mnie bolą, ale zwykle przed @ mnie bolą, więc nie biorę tego jako objaw ciąży -
nick nieaktualnyOlaa..32 wrote:Ja używałam tych z domowego laboratorium i mnie nie zawiodły, dzień przed owulacją wyszedł mi pozytywny a w dzień owulacji czułam ból lewego jajnika, więc test mnie nie skłamał, ale teraz zamówiłam z Allegro 50 sztuk i zobaczymy czy te również mnie nie zawiodą
-
Olaa..32 wrote:No ja właśnie też nie mam szczególnych objawów, jedynie piersi mnie bolą, ale zwykle przed @ mnie bolą, więc nie biorę tego jako objaw ciąży11 cs - cykl udany
Sylvuszka wrote:Wtrącę się. Mi kilka dni po potwierdznej owulacji wychodziły pozytywnie i uwaga! Wczoraj. Dwie grube czerwone krechy.Dziś zrobiłam ciążowy i delikatna druga kreska. Mnie nigdy nie zawiodły te najtańsze z allegro.
To gratulacje