Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Przedszkolanka, popieram! Załóż nawet dziś, z dopiskiem, że póki co zakaz udzielania się na tym wątku Znając rzeczywistość znajdzie się niestety jakaś bardziej wyrywna, która Cię wyprzedzi. A przecież Ty akurat się do tego listopadowego nadajesz, otworzysz pięknie miesiąc
przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
-
Ania95 wrote:Spojrzałam na Twój wykres. Wygląda obiecująco trzymam kciuki
Ja nie mam nosa co do wykresów.. Zastanawiam się czy to nie za niskie temperatury i czy cykl był bezowulacyjny.. Dodam, że to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek -
No tp faktycznie chyba już byś musiała założyć, bo szybko się ostatnio pojawiają
Trzymam kciuki żeby owulacja przyszła szybko.
Ostatnio jakoś ubogo z pozytywnymi testami ciążowymi, oby po tym wysypie owulacyjnych pojawiło się dużo tych właściwych II kresekprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
Robaczek123 wrote:Oj to przytulanki zaczynajcie
Ja nie mam nosa co do wykresów.. Zastanawiam się czy to nie za niskie temperatury i czy cykl był bezowulacyjny.. Dodam, że to pierwszy cykl po odstawieniu tabletek
Zaczynamy dopiero od 13 dc w tym cyklu postanowiliśmy zrobić sobie dłuższą przerwę przed intensywnymi staraniami
wyznaczyło Ci owulację, to raczej była -
nick nieaktualny
-
Przedszkolanka trzymam kciuki u stóp i nóg
No raczej, że wszystkie razem zaciążymy Trzeba razem przejśc na fioletową stronę mocyNona, przedszkolanka:), Izaw lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
no mówię Wam,że ja czuję że tak będzie my wtedy też taką mocną"ekipą"wkraczałyśmy" na fiolet a później porodówkę obecnie kontakt na fb do dziś dnia a jedna z dziewczyn została moją naj naj przyjaciółką i chociaż mieszkamy kilometry od siebie i dzieli nas praktycznie wszystko to trzymamy się razem i za sobą jesteśmy (nie wspomnę,że biznes też razem rozkręcałyśmy"
Izaw, Nona, Ania95, Beata81, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
U mnie dni płodne, działamy, tylko kurcze tak sie zebrało ze chcialam w czwartek do gina isc, musze cytologie odebrac, chcialam podejrzec czy bedzie po owu, czy przed, a tu wypada mi 14dc. I teraz pytanie do Was, bzykacie sie dzien wczesniej czy odpuszczacie sobie przed wizyta u ginekologa?
-
Ola454 wrote:U mnie dni płodne, działamy, tylko kurcze tak sie zebrało ze chcialam w czwartek do gina isc, musze cytologie odebrac, chcialam podejrzec czy bedzie po owu, czy przed, a tu wypada mi 14dc. I teraz pytanie do Was, bzykacie sie dzien wczesniej czy odpuszczacie sobie przed wizyta u ginekologa?
Jak nie masz zamiaru robić żadnych wymazów to można współżyć Jak to akurat czas owulacji to tym bardziej nie odpuszczaj
Przedszkolanka takie przyjaźnie czasem są najlepsze
Oby ta jesień była szczęśliwa jak mówicieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 22:31
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
27 lat
9cs -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny u mnie jutro 9dc dopiero. Testy owu zaczynam powoli robic .. Wiem, za szybko ale mam ich 50 to trza zuzyc:D
Troche ograniczam ovu zeby moj mozg myslal czasem o czyms innym troche mi sie udalo zobojetniec na 2 dni do czasu kiedy szwagierka zapytala mnie otwarcie czy planujemy 2gie dziecko..Nona lubi tę wiadomość
-
przedszkolanka:) wrote:no mówię Wam,że ja czuję że tak będzie my wtedy też taką mocną"ekipą"wkraczałyśmy" na fiolet a później porodówkę obecnie kontakt na fb do dziś dnia a jedna z dziewczyn została moją naj naj przyjaciółką i chociaż mieszkamy kilometry od siebie i dzieli nas praktycznie wszystko to trzymamy się razem i za sobą jesteśmy (nie wspomnę,że biznes też razem rozkręcałyśmy"
Ale super kto by pomyślał, że na takim forum można zawierać przyjaźnie ja tutaj poznałam kilka fajnych dziewczyn, którym bardzo mocno kibicuję i mam nadzieję, że kontaktu z nimi nie stracę i zobaczę w przyszłym roku zdjęcia ich maluszkówprzedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
Nona ja teź liczę na weekend to podobnie testowac może będziemy
Monia a Ty owu w którym dc? Bo też podobnie wypadnie. Ja nie reaguje na pytania o drugie ;p
Ania my drugie wakacje spędziliśmy u ovu-przyjaciólki,nasze dzieci jeden rocznik i tak się jakoś ulozylo mimo mega ilosci roznic wciaż się lubimy (smiejemy się jak to mozliwe,ze sie nie pozabijałyśmy jeszcze)Ania95, Izaw, Nona lubią tę wiadomość