Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania95 wrote:Kochana, to jeszcze może być za szybko na test eh, ci faceci ja od mojego za to co chwilę dostaje smsy, że on to już bardzo by chciał tatusiem zostać
Hehe Ania o smsach to ja już nie wspomnę
Jeszcze wczoraj mojemu bratu urodził się Syn. Dzisiaj jedziemy do szpitala zobaczyć kochanego Maluszka :*
Nie zdziwi się jak w drodze powrotnej zboczy do apteki po kolejny testAriette1983 lubi tę wiadomość
-
Robaczek123 wrote:Hehe Ania o smsach to ja już nie wspomnę
Jeszcze wczoraj mojemu bratu urodził się Syn. Dzisiaj jedziemy do szpitala zobaczyć kochanego Maluszka :*
Nie zdziwi się jak w drodze powrotnej zboczy do apteki po kolejny test
Hehe no 10 dpo już może wyjść cień
To gratulacje! Zostałaś ciociąRobaczek123 lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:Najmłodsza, szok jaka różnica.
A propos cc. Jak zaczęliśmy starania o 2 dziecko to zlapalam jakaś infekcję. I byłam u pierwszej lepszej lekarki. Jak się dowiedziała, że jestem rok po cc i się staram to strasznie na mnie nawrzeszczala. Że mam 3 lata czekać
A już wtedy byłam w ciąży.
Btw teraz dopiero się dowiedziałam, że każdą blizne yrzeba masować!
Do mnie kilka dni po porodzie przychodziła fizjo masować bliznę i nnie dokładnie oglądała. Miałam tez jakieś ćwiczenia, ale brak motywacji zeby je robić. Ale dość długo mi z blizna pracowała - chociaż jak mnie zobaczyła niecały tydzień po porodzie to stwierdziła, ze wiek jednak robi swoje, bo ciało mam jakbym nigdy w ciąży nie była (w sensie mięśnie kegla, ruchoma bliznę i jeszcze jakieś tam inne rzeczy których nie pamietam :p )Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 17:28
Sung lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ania95 wrote:Tak w ogóle to muszę już pojechać po ananasy! bo prawdopodobnie w sobotę mam owulację, to od niedzieli zaczynam wcinać trzeba się przygotować
Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość
-
iness00 wrote:Dziewczyny powiedzcie czy jak jecie ananasy to tez Was usta i wszystko w buzi piecze? Bo ja mam tak zawsze ilekroć się skusiłam i do tego uderzenia gorąca, przez to nie jem już choć wiem, że powinnam w pewnych dniach ;)Nie wiem czy to normalne uczucie czy jestem uczulona na nie czy co o tym myśleć?
-
iness00 wrote:Dziewczyny powiedzcie czy jak jecie ananasy to tez Was usta i wszystko w buzi piecze? Bo ja mam tak zawsze ilekroć się skusiłam i do tego uderzenia gorąca, przez to nie jem już choć wiem, że powinnam w pewnych dniach ;)Nie wiem czy to normalne uczucie czy jestem uczulona na nie czy co o tym myśleć?
Normalne. I dobrze ze tak jest, o to właśnie chodzi02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
17.12 - Transfer 3.2.2
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
-
Kupię dzisiaj ze dwa ananasy ale stary tak lubi, ze mąż dwa dni i nie będzie :p
Nona lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Normalne. I dobrze ze tak jest, o to właśnie chodziHashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Najmłodsza - super! Dobrze zrobiłaś, że sprawdziłaś u innego lekarza.
Ja mieszkam w małym mieście, nie mam zbyt dużego wyboru, na monitoring muszę czekać do czwartku i tez nie wiem czy się dostanę, a wszystko w tym cyklu jest na opak i nie wiem kiedy zacząć brać luteinę
Na dodatek wpadłam chyba w jakiś depresyjny stan przez problemy w pracy, ciągłe pytania "kiedy dziecko" i to, że cały czas jest pod górkę... W takim stresie nigdy nie zajdę w ciążę. -
U mnie test owu prawie pozytywny
więc albo jutro będzie już jaśnieć krecha, albo będzie pozytywny w 100%. Zobaczymyprzedszkolanka:) lubi tę wiadomość
17.12 - Transfer 3.2.2
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Na jakiego lekarza się wreszcie zdecydowałaś. ?
Poszłam do takiego Pana doktora na Krowodrzy przyjmuje, cudowny człowiek, i najważniejsze był termin wolny u niego -
przedszkolanka:) wrote:A właśnie! Gratuluję super wieści! to teraz meeega nudnej ciazy! Jak sie w ogóle czujesz?
Bardzo bardzo mocno trzymam kciuki dziewczyny za Was! Dzięki Waszemu wsparciu nie ześwirowałam z wkręcaniem sobie na maxa że to cp lub coś innego. Dobrze jak czasem ktos sprowadzi do pionu.
Przesyłam mnóstwo pozytywnych emocji, i mega kibicuje!czarnulka24, przedszkolanka:), Beata81, Nona, jolciaa171, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Najmłodsza jaram się proszę ładnie wykorzystać te dwie krechy i z takimi się wstawić za 2 tygodnie!! A za mnie potrzymać kciuki za taki owulak w weekend oby nie później po 30dc!
Nulqa czyli jesteś po prostu w ciąży ale później już będzie sama radość- ciut mniej stresu i objawów tych uporczywych
Ps.jak mi owu wypadnie tak jak lekarz stawiał to testować będę 1-3 listopada ( chyba że @ przyjdzie). Jak zdążę to założę wątek chętnie-chyba że mnie któraś wyprzedziWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 20:18