Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ania95 wrote:Szok!! nawet lekarzom ufać nie można
Wystaw odpowiednią opinię tej lekarce co Cię tak nastraszyła
Dokładnie wystawic francy opinie hehe Moze sie pozniej ktos 10 razy zastanowi zanim do niej pójdzie.Ja nie rozumiem podejscia niektorych lekarzy...Po co takie straszenie ...Przeciez nikt normalny nie wróci pozniej do takiego lekarza.Ja mialam raz taka sytuacje ,ze poszlam z wynikami prolaktyny -23 i mnie lekarz dosłownie wyrzucił !!! Powiedzial,ze nienormalna jestem ,ze chce sie o dziecko starac z takimi wynikami.2 dni przepłakałam ,ogarnelam sie i poszlam do innego.Tamten juz na mnie nie zarobi.Ania95 lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Powiem Wam ze to głupie ale od 2 czuje ze jestem w ciąży Haha nie ma objawów ani nic tylko takie głupie przeczucie będzie bolało rozczarowanie w razie czegoHashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
kozgo wrote:Powiem Wam ze to głupie ale od 2 czuje ze jestem w ciąży Haha nie ma objawów ani nic tylko takie głupie przeczucie będzie bolało rozczarowanie w razie czego
Mam to samo! może schizuje bo to mój 1cs ale nie czuje się jak zawsze.... i piersi bolą juz dużo wczesniej niż na @ do tego ten bol głowy od 3 dni..
oby się udało :d -
Jolcoa gorzej ze u mnie zero objawów wiec nie wiem czemu takie przeczucie. Cycki flaki, niczego niezwykłego nie ma a jednak jakaś taka myśl dziwna.
Najmłodsza dopiero zobaczyłam ze już pisałaś ze jesteś po drugiej wizycie spora różnica między 18,5 a 22 powodzenia zatem czeka Was teraz owocny czas
przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/64034f0c7ff2.jpg
Na dole z 9 rano, na gorze z 14. Myśle ze wieczorem będzie pozytywnyWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2018, 15:11
Ann.ann, Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
kozgo wrote:Powiem Wam ze to głupie ale od 2 czuje ze jestem w ciąży Haha nie ma objawów ani nic tylko takie głupie przeczucie będzie bolało rozczarowanie w razie czego
Kozgo super, 3mam kciuki!
Co do lekarzy to mi już ręce opadły, nie wiem jak niektórzy mogą jeszcze pracować w zawodzie. 2 dni temu na innym wątku czytałam straszną historię. Serio, trafić na dobrego lekarza to skarb.27 lat
9cs -
Izaw wrote:Kozgo super, 3mam kciuki!
Co do lekarzy to mi już ręce opadły, nie wiem jak niektórzy mogą jeszcze pracować w zawodzie. 2 dni temu na innym wątku czytałam straszną historię. Serio, trafić na dobrego lekarza to skarb.Izaw lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny od wczoraj okropnie napuchły mi dziąsła, a przy gryzieniu jedzenia mocno bolą. Od owulacji jadłam ananasa i po nim mocno piekł mnie język, ale po jakiś 20 min.przechodziło. Wczoraj już nie jadłam ananasa, bo nawet nie byłam w stanie go ugryźć. Niedawno byłam u dentysty i było wszystko ok.Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Ja Wam dziewczyny powiem, że tak się denerwuje, że szok.. Mój Adaś jest tak nakręcony, że wczoraj kazał mi test zrobić i nie wytłumaczy, że to dopiero 8dpo pojechał sam do apteki.. Wrócił... I mówi: "nasikaj, proszę..." a jego mina przy tym bezcenna wiem, że to za wcześnie, ale jak zobaczyłam tylko jedną kreseczke to się mi tak przykro zrobiło
-
nick nieaktualnyNona wrote:dziewczyny, naprawdę sen nei zależy od charakteru a od nawyków, konsekwencji rodziców, rytuału. Da się to wszystko wprowadzić, poczytajcie sobie pozycje pediatry od snu Weissbluth, Ferber, w Polsce to wciąż nieznane dziecdizny, w stanach higiena snu to normalna sprawa, ale nie chcę zbaczac na te tematy, kazdy robi po swojemu dla dobra swojej rodziny. Będziemy niedługo wszystkie mamusiami i jeśli ktoś będzie chętny i będę mogła to doradzę, mamy grupę odnośnie snu dzieci na fb jeśli któraś będzie chciała to dołączy w przyszłości. P
A no tak właśnie myślałam, że to zostawianie placzacego dziecka. Dla mnie to horror i fundowanie dziecku stresu w ramach własnej wygody. To chory wymysł cywilizacji.
Amerykanami bym się nie podpierala. U nich bliskość stoi na głowie. Parę tygodni urlopu macierzyńskiego, wypłakiwanie dzieci itd. Itp.
Jestem zdecydowanie za rodzicielstwem bliskości i pidążaniem za dzieckiem. Bo każde jest inne i ma inne potrzeby.przedszkolanka:), Beata81, agniecha2101, speakyourmind93, Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Robaczek123 wrote:Ja Wam dziewczyny powiem, że tak się denerwuje, że szok.. Mój Adaś jest tak nakręcony, że wczoraj kazał mi test zrobić i nie wytłumaczy, że to dopiero 8dpo pojechał sam do apteki.. Wrócił... I mówi: "nasikaj, proszę..." a jego mina przy tym bezcenna wiem, że to za wcześnie, ale jak zobaczyłam tylko jedną kreseczke to się mi tak przykro zrobiło
Kochana, to jeszcze może być za szybko na test eh, ci faceci ja od mojego za to co chwilę dostaje smsy, że on to już bardzo by chciał tatusiem zostać -
nick nieaktualnyNajmłodsza, szok jaka różnica.
A propos cc. Jak zaczęliśmy starania o 2 dziecko to zlapalam jakaś infekcję. I byłam u pierwszej lepszej lekarki. Jak się dowiedziała, że jestem rok po cc i się staram to strasznie na mnie nawrzeszczala. Że mam 3 lata czekać
A już wtedy byłam w ciąży.
Btw teraz dopiero się dowiedziałam, że każdą blizne yrzeba masować!Najmłodsza_staraczka lubi tę wiadomość