Październikowe II kreski
-
WIADOMOŚĆ
-
XxMoniaXx wrote:Meggs a napewno mialas juz owu ?
-
Damian się jakoś strasznie wkręcił a temat staran :p jak do teraz miał wątpliwości czy w ogóle tak właśnie dostałam opierdziel ze za szybko wstałam z łóżka po :p
Izaw, przedszkolanka:), Nona lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza u mnie było to samo Moj leżał ze mną po by mi nie było samotnie niby a może chciał przypilnować bym za szybko nie wstała haha:) ale wydaje mi się ze jak mąż tak się „wczuwa” starania to lepiej może bo przecież dwoje ludzi pragnie dziecka
Izaw lubi tę wiadomość
15.08.19r. Wojciech ❤️ -
Hej dziewczyny;) jak @ nie przyjdzie do weekendu to testuję jednak. Owulacja zaskoczyła mnie w 28 dc, dzisiaj Już 38 dc a temperatura rośnie. Do tego mam bąbelkowanie po prawej stronie brzucha, jest mi cały czas gorąco i ogólnie mam dziwne przeczucia. Oby mnie nie myliły
Ciekawi mnie tylko czy z tak późnej owulacji może coś być...przedszkolanka:), Majaaa, Izaw, Ariette1983 lubią tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
przedszkolanka:) wrote:Hahaha zawsze to jakiś pomysl
Co tam u Was? Dalej szalejecie? )
To 3 cs i w każdym po owu mam nadzieję, że się udało... bo przyczepię się do jednego objawu, którego wcześniej nie zauważyłam. Mam wrażenie, że sobie te objawy wymyślam.przedszkolanka:), Ariette1983 lubią tę wiadomość
-
Izaw wrote:Jak nie masz zamiaru robić żadnych wymazów to można współżyć Jak to akurat czas owulacji to tym bardziej nie odpuszczaj
Przedszkolanka takie przyjaźnie czasem są najlepsze
Oby ta jesień była szczęśliwa jak mówicieIzaw lubi tę wiadomość
-
Meggs wrote:Ja zgłupiałam. Od wczoraj zalewa mnie pięknym rozciągliwym śluzem. A to 6dpo. Przed owu pomarzyć tylko mogę o takim. I skumaj o co tu chodzi
Megs ja już kiedyś Sung pisałam ze tak miałam w udanym cyklu moslam po ovu chyba wtedy od 18 dc płodny śluzSung lubi tę wiadomość
-
kozgo wrote:Megs ja już kiedyś Sung pisałam ze tak miałam w udanym cyklu moslam po ovu chyba wtedy od 18 dc płodny śluz
-
alex0806 wrote:W szczęśliwą ciążę Przedszkolanko? ja sobie obiecałam że nie będę się nakręcac ale to bąbelkowanie w brzuchu nie daje mi nie myśleć. Nawet mnie budzi w nocy...
-
Dzień dobry dziewczyny Chciałabym dołączyć do Waszego grona.Już jakiś czas szukam odpowiedniego wątku dla siebie i wydaje mi się,że taki staraniowy będzie dla mnie najlepszy Chcę razem z Wami czekać na upragnione 2kreski,dzielić radości i smutki,wspierać się.Udzielałam się wcześniej na "po poronieniu" jednak tyle dziewczyn zaszło w ciążę,że nie było już za bardzo z kim się starać Już równy rok się staramy o dziecko-oby się w końcu udało tak w 100% Jestem w 19dc i 4dpo fl wynosi u mnie 12dni.Na razie za wcześnie na objawy ale ja oczywiście zawsze coś wynajdę Trzymam kciuki za Was-oby październik obfitował w 2kreski
Beata81, Ariette1983, speakyourmind93 lubią tę wiadomość
-
Hej kochane Oj w ten weekend będzie się u wielu z Was działo, na forum pewnie będzie cisza, chyba większość będzie zajęta bzykankiem, będę trzymała za wszystkie kciuki
A u mnie akurat w weekend powinna przyjść @, dziś zrobiłam test (10dpo) no i oczywiście biało Temperatura 37.00, ale mierzę ją tylko z ciekawości, bo myślę, że przy infekcji może być podwyższona :(Pewnie nic u mnie w tym cyklu nie wyjdzie.przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Hashimoto
03.2018 [*] 9tc
01.2018 cb
09.2014 córcia -
Lady_Dior wrote:Dzień dobry dziewczyny Chciałabym dołączyć do Waszego grona.Już jakiś czas szukam odpowiedniego wątku dla siebie i wydaje mi się,że taki staraniowy będzie dla mnie najlepszy Chcę razem z Wami czekać na upragnione 2kreski,dzielić radości i smutki,wspierać się.Udzielałam się wcześniej na "po poronieniu" jednak tyle dziewczyn zaszło w ciążę,że nie było już za bardzo z kim się starać Już równy rok się staramy o dziecko-oby się w końcu udało tak w 100% Jestem w 19dc i 4dpo fl wynosi u mnie 12dni.Na razie za wcześnie na objawy ale ja oczywiście zawsze coś wynajdę Trzymam kciuki za Was-oby październik obfitował w 2kreski
Hej Lady Dior, widzę, że mamy podobne rzeczy w stopce. Ja owulacje 16-18dc to też nie jakieś super szybkie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
No wreszcie
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ccce7e6f07ff.jpgprzedszkolanka:), Nona, Ola454, Lady_Dior, Sung lubią tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.