PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agafia gratulacje !!
Basienka ja mieszkam w Szwecji tutaj przeważnie jest zimnej niż w Polsce juz powoli temperatura na minus spada
Dzieki Karola ja tez mam nadzieje ze ten 31 bedzie dla mas szczęśliwy i pozytywnie zamknięty październik !basiulkaa_89, kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agafia wrote:Kochane udało się , dziękuje Wam serdecznie za wsparcie i gratulacje ... zostawiam Wam ~~~~~~~~~~ mam nadzieję że szczęśliwe będą Buźka duża
Pięknie, pięknie i zielono GRATULACJE!!!! Ło matko, otucha się leje w serca, że się daIwka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
MalutkaEve wrote:ooo Topolcia, co u Ciebie? rzadko nas odwiedzasz
Topola a masz owulacje przy podwyższonej Prolaktyne ? Bo ja miałam ciut od normy i juz nie miałam a sama zauważyłam kiedy prolaktyna sie wyrównana bo nagle dostałam owulacje i to bardzo mocno ze ledwo chodziłam 2 nospy musiałam brac ::
U mnie jako tako. Jestem z Wami cały czas i czytam. Tylko rzadko piszę, bo się nie za wiele dzieje u mnie.
Oliwia, właśnie wygląda na to, że nie mam owulacji. Moja ginekolog kazała mi się obserwować przez 3 cykle i jeśli nie będzie owulacji to dostanę dodatkowe wspomagacze. Póki co, wydaje mi się, że owulacji nie ma.
Agafia, GRATULACJE!!!Iwka lubi tę wiadomość
-
Może i lepiej, ale nie mieszkam w Polsce i tutaj nie jest tak łatwo. Jak na razie dopiero co zaczęłam starania więc jeszcze mam jako tako cierpliwość. Dopiero 4 miesiące temu odstawiłam anty, i w tym czasie miałam tylko jedną @. Chyba chcę mieć nadzieję, że jeszcze się wszystko unormuje samo. Daję sobie (a raczej swoim jajnikom) na razie czas do końca roku, a potem będę myśleć dalej.
Iwka lubi tę wiadomość
-
po anty lepiej troche odczekac wiem na siebie w tym roku w lutym odstawilam anty a w sierpniu wyladowalam na laparoskopii ciaza jajowodowa.... zmienilam lekarza i mi powiedzil ze NIE MOGE BRAC ANTY....
-
czesc dziewczyny kada ja niestety tez nieuzywalam ja kupuje takie w bialym opakowaniu z rosmanna albo jak nie mam mozlowosci ich kupic bo nie mieszkam w polsce to Clean blue dobre tez bo wychodzi albo buzka smiejaca sie albo smutna jak nie ma owulacji ale niestety drogie sa i tylko 5testow jest w srodku.
ja juz po owulacji ale dzisiaj cos mega nisko temperature mam 36.2 o 7rano niemierzylam wczesniej tylko robilam testy ale teraz i tak bede rano wstawac to zmierze do okresu mam nadzieje ze wzrosnie.
mozliwe zeby zagniezdzenie bylo 4,3dni po owulacju?