PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnygratulacje pazdziernik pokazuje, ze jest zielonym miesiacem, super
basiulkaa_89, Andzia33, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKurcze mam problem ??? hmmmmm . . . niby dostałam @ Aleee . . . dziwny jest,taki jak koncowka okresu a nie jak poczatek??? Nie jest to lekkie krwawienie ale tez nie plamienie. Zaznaczylam,plamienie zobaczymy czy sie rozkreci hihihi pelen LooZiiiik
Miłej niedzieli kochanekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też muszę opuścić październikowy wątek bo małpiszon przybył tydzień wcześniej niestety... nie musze chociaż testów marnowac, to tyle z tego dobrego. Wszystkim, którym się zazielenilo baaardzo gratuluję i życzę cudownej ciąży. Fajnie że Wam się juz udało a dla dziewczynek które przenoszą sie razem ze mną wielki buziak na nowy cykl
kaarolaa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dla przypomnienia - uzupełniona
Lista testujących PAŹ/LIS 2013
11 paź kada24 (-), magdulka87
14 paź Andzia33 (-), Jus1985 (-)
14 paź Róża
15 paź Agusia2312
17 paź benitka
18 paź Agafia
19 paź Topola
20 paź nat-ka (-), kierzynka (-)
22 paź Lili (-) , basiulkaa_89(-)
24 paź MalutkaEve,
27 paź madzianka
28 paź kalitria
29 paź izabelka04
30 paź Iwka
31 paź Kaarolaa , oliwia85
03 lis Ania1986
04 lis Celia
15 lis Ania_84
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2013, 15:36
oliwia85 lubi tę wiadomość
-
my to karola i iwka testujemy jako ostatnie mam nadzieje ze pozytywnie biedziemy zamykac forum pazdziernikowe:)u mnie juz w sumie bedzie wiadomo juz dzien lub dwa szybciej przed terminem bo od pary cyklu jak idzie wredna to jestem cala w pryszczach'
kaarolaa, Iwka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie tez jest zawsze wiadomo czy jestem w ciazy czy nie. mi tez sie bardzo cera psuje przed @ wiem ze to nie ciaza. ale teraz wierze, ze sie uda maz do mnie dzisiaj powiedział, ze on wie ze cos w srodku kiłkuje i ze maluszek napewno bedzie on tak bardzo w to wierzy...
Andzia33, oliwia85, Iwka lubią tę wiadomość