Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOktawka wrote:Susanna czekam na wieści ja jeszcze mam tyle czekania...
powiedzcie mi jedną rzecz, jak to jest z tempką .
Teraz utrzymuje sie 36,20-36,45 czyli ok , czy jak się zbliża owulacja temperatura mi to pokaże? -
nick nieaktualnyOktawka wrote:hahahah staram się staram (y) pełną parą ! Dwa dni temu, dziś powtóreczka !! idziemy książkowo hahahahahah aż sama jestem w szoku ! :DDD
-
nick nieaktualnySusannaDean wrote:Tak trzymać, u nas potem w ciągu 4 dni codziennie było bo już myślałam, że owu a tu ciul była po powrocie zaraz z wakacji
Właśnie tak polecaja podobno co 2 dni nie da się przegapić owulacji
edit : Co ja tu zacytowałam siebie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:41
-
nick nieaktualnyOktawka wrote:Hehe tak Susanna siebie :DD
Myśle jak tu naszego synka dziś pogonić wcześniej do pokoju bo przyzwyczajony do ostatniej bajki z nami a dziś o 21 kończe to mój P
też będzie zmęczony
Jakieś rady ? -
nick nieaktualnyOktawka wrote:Uwierz mi on ma 6 lat 24.10 wsumie skończy i ma taką czujke skubany , że mimo jest zmęczony i śpi już na stojąco , potrafi przyjść o 23 w najmiej odpowiednim momencie i poprosić o kanapkę
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamuśka2017 wrote:Susanna, no to musi się udać Mi pokazuje termin porodu na 15 czerwca i mąż się śmieje, że jak trochę przenoszę ciążę do 20 to maluch akurat urodzi się w naszą 3 rocznicę ślubu
Idę do lekarza po euthyrox i kupię po drodze testy 10 tki, jadłam zupke o 14 to moje ostatnie "picie" -
nick nieaktualny
-
Mamuśka2017 wrote:Susanna, no to musi się udać Mi pokazuje termin porodu na 15 czerwca i mąż się śmieje, że jak trochę przenoszę ciążę do 20 to maluch akurat urodzi się w naszą 3 rocznicę ślubu