Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
zFolwarku wrote:A mi wlasnie zdjeli szwy z palca i jest lepiej. Niestety nadal nie wolno moczyc i musze nosic opatrunek. Ech... I tak juz lepiej. Nawet sie cos tam zroslo o dziwo. Sukces chirurgii plastycznej jak orzekl pan dr
A cóż ci się stało?17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny czy mogę Was prosić o wirtualnego kopa na uspokojenie? Aż cała z nerwów chodzę , wszystko mi z rąk leci brzuch mnie boli.. dawno się tak nie martwiłam żadna wizyta. Nawet tych ciazowych tak nie przeżywałam
kopniaki dwa! na ogarnięcie + dodatkowy na szczęściestokrotka92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Dziewczyny czy mogę Was prosić o wirtualnego kopa na uspokojenie? Aż cała z nerwów chodzę , wszystko mi z rąk leci brzuch mnie boli.. dawno się tak nie martwiłam żadna wizyta. Nawet tych ciazowych tak nie przeżywałam
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Hm myślę bo nie miałam planu, najwyżej wieczorem, co ? Piłam ok godziny temu, no półtorej, sikałam teraz. Za 3 godziny by było ok?
wiesz co, ja zawsze jak nasikam do kubeczka to oceniam kolor moczu serio jak widzę że jest przezroczysty to nawet nie próbuję z testem u mnie tak działa -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny