Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
SusannaDean wrote:No niestety pokazuje to tylko jaki los bywa.... tak jak pisały dzoewczyny alkoholiczki, nieletnie, ćpunki i cholera wie jaki jeszcze element zachodzi i ma, rodzi dzieci.... a osoby które objęłyby nad tym dzieckiem najlepszą opieke mają problemy by mieć ajak się uda to szybko się konczy...co za syf.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SusannaDean wrote:Karola - tulę mocno
Ten ovarin dobry jest ? Coś jka inofem? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam już swój pierwszy objaw... identyczny jak przy ciąży z Emmą...
suszy mnie jakbym miała kaca giganta naprawdę, identyczne odczucia... i ból głowy... także jestem fresh jak ja pierdziele
Madziulla, oby... ale wiesz.... statystyka się nie myli to moja 6 ciąża a mam 1 dziecko. plan mam by mieć dwoje... ale tego nie da się wyprzeć z pamięciSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:ja mam już swój pierwszy objaw... identyczny jak przy ciąży z Emmą...
suszy mnie jakbym miała kaca giganta naprawdę, identyczne odczucia... i ból głowy... także jestem fresh jak ja pierdziele
Madziulla, oby... ale wiesz.... statystyka się nie myli to moja 6 ciąża a mam 1 dziecko. plan mam by mieć dwoje... ale tego nie da się wyprzeć z pamięci
Teraz będzie bardzo dobrze, bo jestes wyleczona endomenda poszła precz świeżutka pachnaca macica czeka na dziedzica ale rymowanka ha ha ha
Coś mi słabo buuu
AJA_S, Pianistka, sandri_1 lubią tę wiadomość