Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
boże jak mi przykro
Popłakałam sie.. Morwa, jesteśmy z Tobą kochana..AJA_S lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
zakocona wrote:ankaR, dopisane
Pianistka, nie ma już żadnych domysłów. Krecha jest! Gratulacje !! Wpisuję ci ciążę na liście
Ewcia88, chcesz się dopisać na listę? Podaj datę.
Asiulka83, to samo się ciebie tyczy
Susanna, tam jest druga krecha !! Gratulacje Dopisywać ciążę?
Szatynka, gratulacje ! Piękna krecha
29.10 już już podane
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
Agula92 wrote:Dziewczyny, wy szalejecie z tymi ciążami GRATULACJE DLA WSZYSTKICH!
u mnie się nie zapowiada piękny finał... dwa spadki temperatury nie wróżą nic dobrego, a z drugiej strony mam jeszcze jakąś nadzieję, ponieważ przy pierwszym spadku strasznie zmarzłam w nocy i nie umiałam się rozgrzać, gdyż mój luby całą kołdrę sobie przywłaszczył
kochana spójrz na mój wykres.
Cykle mam regularne 26 dni ... w 25 i 26dc spadek i nastawiona byłam już na @ a tu 27dc (wczoraj) tempka poszła w górę, dziś na tym samym poziomie co wczoraj i II są.
Także nie trać nadziei.Agula92, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny gratulacje wszytkim zaciązonym i powodzenia następnym testujacym
mnie możecie wypisac z październikowego testowania przenosze sie na listopadowe dzis przylazła @ ale nie trace jeszcze wiary że w tym roku sie uda zmówiłam ovarin i to za 48zł już z przesyłka a w mojej aptece chcieli 65 zł masakra za 2 dni bedzie u mnie i zaczynamy nowy cykl nowe nadzieje -
nick nieaktualny
-
zakocona wrote:Asiulka83, dopisane
Karola, tak długi masz cykl, że się na październik, jak ja, nie załapiesz? -
gosssiagabrysiowa wrote:biedna morwa kurcze jest mi tak smutno...chcialabym móc ją przytulic i plakac razem z nią.
Nie tylko ty... Mimo że się powstrzymuje to łzy i tak cisną się do oczu ;(Sówka35 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAno to jest sprawiedliwość, jej brak... czasem trzeba w życiu dokonać wielu wyborów. Ja się zaczęłam bać o mnie i to czy bedę miała dzieci po tym, jak moja szwageirka od 3 lat nie mogła zajść w ciążę, więc się nastawiłam przełamałam i 8 miesiac starań. Szwagierka już jest w ciąży
Teraz umarła babcia i też nie było sprawiedliwości w tym wszystkim bo była młodą osobą....
Co do Morwy, napisała, że nie usunęli jajowodu. Może jest niedrożny ? Dlatego była cp ? Może wykonają badanie przywrócą drożność i zajdzie naturalnie? A jesli nie ma jeszcze in vitro gdzie szanse w takim przypadku są duże -
nick nieaktualnyNawet nie probuje myslec co ona Teraz przezywa... plakac mi sie chce...zycie jest okropnie nie sprawiedliwe ja stracilam jedna ciaze bardzo wczesna biochemiczna. dochodzilam pol roku do siebie... Morwa jestes Cholernie silna babka!!! Wierze ze wrocisz do nas!! wszystkie Cie wspieramy tutaj!!
I jak tu sie cieszyc teraz z bet, II kresek, i pieknych owulacji. wybaczcie ale ja nie potrafie...Sówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarola - mama Julci i ... ? wrote:hej dziewczyny gratulacje wszytkim zaciązonym i powodzenia następnym testujacym
mnie możecie wypisac z październikowego testowania przenosze sie na listopadowe dzis przylazła @ ale nie trace jeszcze wiary że w tym roku sie uda zmówiłam ovarin i to za 48zł już z przesyłka a w mojej aptece chcieli 65 zł masakra za 2 dni bedzie u mnie i zaczynamy nowy cykl nowe nadzieje
Ten ovarin dobry jest ? Coś jka inofem? -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Nawet nie probuje myslec co ona Teraz przezywa... plakac mi sie chce...zycie jest okropnie nie sprawiedliwe ja stracilam jedna ciaze bardzo wczesna biochemiczna. dochodzilam pol roku do siebie... Morwa jestes Cholernie silna babka!!! Wierze ze wrocisz do nas!! wszystkie Cie wspieramy tutaj!!
I jak tu sie cieszyc teraz z bet, II kresek, i pieknych owulacji. wybaczcie ale ja nie potrafie...