Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mam pare dni od owu, sama nie wiem ile w piatek bylam na usg i mi powiedziala babka ze pare dni temu mialam owulacje, a dzis mam bole miesiaczkowe, jakby gilgotanie jajnikow
a mialam taka nadzieje... bo czulam ta owulke.. pewnie @ zaraz przyjdzie ;(
-
Dziewczynki u mnie @ niestety, będę testować w listopadzie
Jeszcze raz serdeczne gratulacje dla wszystkich zaciążonych, brawo dziewczynki!
-
nick nieaktualnySusanna! 3ymam mocno kciuki.
PS. Moja sis miala podobna sytuacje. Beta 2,9 za dwa dni zrobila test i byl cien cienia, potem beta i piekny przyrost! wiec 3ymam kciuki! Wiem ze zmarla twoja babcia kochana bardzo mi przykro. U mnie w rodzinie zawsze tak bylo ze jak ktos zmarl, to potem jakies malenstwo przychodzilo na swiat... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Susanna! 3ymam mocno kciuki.
PS. Moja sis miala podobna sytuacje. Beta 2,9 za dwa dni zrobila test i byl cien cienia, potem beta i piekny przyrost! wiec 3ymam kciuki! Wiem ze zmarla twoja babcia kochana bardzo mi przykro. U mnie w rodzinie zawsze tak bylo ze jak ktos zmarl, to potem jakies malenstwo przychodzilo na swiat...
Co do bety, to rzeczywiście mogło być albo wczoraj 12 dpo albo przedwczoraj 11 dpo zagnieżdżenie, jest to jak najbardziej możliwe, wczoraj miałam śluz brązowy jeden raz dziś spokój choć brzuszek lekko pobolewa i zaczynam czuć piersi. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Ja mam pare dni od owu, sama nie wiem ile w piatek bylam na usg i mi powiedziala babka ze pare dni temu mialam owulacje, a dzis mam bole miesiaczkowe, jakby gilgotanie jajnikow
a mialam taka nadzieje... bo czulam ta owulke.. pewnie @ zaraz przyjdzie ;(
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny jestem tu nowa i jeszcze kompletnie zielona. Z wykresem walczę od 23 września i niby mam zielone światełko ale owulacji jeszcze nie wykryto. Możecie mi coś podpowiedzieć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:24
ewcia -
jak przeczytałam o Morwie to zamarłam....................strasznie przykro....
Susanna ja Tobie tez cichutko gratuluje i sikaj na testa, ja bym na Twoim miejscu się nie powstrzymywała;D
też mam nadzieje, że złapię wirusówkę w tym miesiącu;D
tak produkujecie wpisy, że ciężko nadrabiaćSusannaDean lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyaaandzia wrote:jak przeczytałam o Morwie to zamarłam....................strasznie przykro....
Susanna ja Tobie tez cichutko gratuluje i sikaj na testa, ja bym na Twoim miejscu się nie powstrzymywała;D
też mam nadzieje, że złapię wirusówkę w tym miesiącu;D
tak produkujecie wpisy, że ciężko nadrabiaćObiecuję tylko muszę dorwać testy z czułością 10.
Hehe 100 ponad stron a dopiero początek testowania dziewczyny, ten wątek jest magiczny
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 15:13
zFolwarku, AJA_S lubią tę wiadomość