Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Boże dzięki dziewczyny bo nie mogłam uwierzyć..
Zaraz polecę po drugi test plytkowy, wczoraj miałam plamienie myślałam że @ się rozkręca, ale temp nie spadła i plamienie minęło to dziś zatestowalam,choć nie z porannego moczu, ale szok, strasznie się cieszę -
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:A ja jestem zalamana
Mojej mamy przyjaciolka (40lat jest mlodsza od mojej mamy) jest w ciazy w 6miesiacu, dowiedziala sie ze jej coreczka ma wodoglowie ;(
Kurwaa gdzie jest sprawiedliwosc!!!!!
Bardzo przykre ale ja powiem że z wodogłowiem da się żyć mam w bardzo bliskiej rodzinie dokładnie mojego brata córka teraz ma ponad 2 latka i jest bardzo ładną, usmiechniętą dziewczynką, a teksty takie ma że nieraz nie wiadomo jak zareagować. Przy tym potrzebna jest dłuuuuuuuga i żmudna rehabilitacja i ciągła opieka ale najwazniejsze że oprócz tego nie ma nic innego bo często są przypadki że jest rozszczep kregosłupa albo jeszcze jakieś dziadostwo -
nick nieaktualnyKasiula09 wrote:Bardzo przykre ale ja powiem że z wodogłowiem da się żyć mam w bardzo bliskiej rodzinie dokładnie mojego brata córka teraz ma ponad 2 latka i jest bardzo ładną, usmiechniętą dziewczynką, a teksty takie ma że nieraz nie wiadomo jak zareagować. Przy tym potrzebna jest dłuuuuuuuga i żmudna rehabilitacja i ciągła opieka ale najwazniejsze że oprócz tego nie ma nic innego bo często są przypadki że jest rozszczep kregosłupa albo jeszcze jakieś dziadostwo.
Lekarza nic nie wspomnieli o czyms innym. Jeszcze rozwazaja aborcje. Ale to malenstwo ma juz 6 miesiecy! Jak ona ma sie na to zgodzic? no jak!. . Podobno zrobiliby zastrzyk w serduszko. Szkoda slow. Wydaje mi sie ze ona juz sie przyzwyczaja do tej mysli. Dziwne jest to nasze zycie.