Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Kasiula09 wrote:Bardzo przykre ale ja powiem że z wodogłowiem da się żyć mam w bardzo bliskiej rodzinie dokładnie mojego brata córka teraz ma ponad 2 latka i jest bardzo ładną, usmiechniętą dziewczynką, a teksty takie ma że nieraz nie wiadomo jak zareagować. Przy tym potrzebna jest dłuuuuuuuga i żmudna rehabilitacja i ciągła opieka ale najwazniejsze że oprócz tego nie ma nic innego bo często są przypadki że jest rozszczep kregosłupa albo jeszcze jakieś dziadostwo.
Lekarza nic nie wspomnieli o czyms innym. Jeszcze rozwazaja aborcje. Ale to malenstwo ma juz 6 miesiecy! Jak ona ma sie na to zgodzic? no jak!. . Podobno zrobiliby zastrzyk w serduszko. Szkoda slow. Wydaje mi sie ze ona juz sie przyzwyczaja do tej mysli. Dziwne jest to nasze zycie.
aborcja w 6 miesiacu ciąży? Jezu
-
Poleciałam do apteki po drugi test, tym razem już plytkowy, sikany przed chwilą w 11dpo
https://zapodaj.net/81f34cede1532.jpg.html
Ale się cieszęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2016, 13:10
zFolwarku, dobuska, melmarmis, s1985, aaniluap, roslinka, Kicirożek, Olciuska, Kasiula09, AJA_S, zakocona lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny! Czy i ja mogę do Was dołączyć?
to mój 4 cs z ovu, 5ty ogólnie... Ponieważ mieszkam w uk nie mam możliwośći sprawdzenia dokładnie, czy wszystko ze mną ok. Co prawda w zeszłym roku miałam badania krwi w 2gim i 21ym dc, ale jedyna informacja zwrotna od GP to, że wszystko ok.
Po przeczytaniu kilku pozytywnych wypowiedzi o inoflicu i inofemie zdecydowałam się na ich zakup W tym cyklu zaczęłam i o dziwo pierwszy raz miałąm pozytywny test owu! Liczę na poztywny test w tym miesiącu, tak wiecie, za ciosem
poproszę o dopisanie na 14go Oby i mnie ten wątek przyniósł szczęście!
Prawie rok...
-
Aga strasznie się cieszę!
Baranek_Aga witaj! U mnie Inofem spowodował poprawę, mam w końcu piękny śluz!
Teraz tak sobie przypomniałam, że około tygodnia temu miałam piękny płodny śluz, ból jajnika więc raczej owulacji teraz nie miałam.
Zostają dwie opcje, albo zagnieżdżenie, albo @ przyjdzie szybciej o tydzień i się tak rozkręca. -
Baranek_Aga wrote:W sumie racja, ja już sama siebie przeklinam za każdą myśl z nadzieją przy nawet najsłabszym pobolewaniu brzucha! "Głupia, to tylko wzdęcie a nie ciąża!"