Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Styczniowa, ja od początku nastawiona na szybki rozwój wydarzeń miała 5,5 miesięca jak zaczęła pełzać. niecałe 6 mies jak usiadła. teraz stoi :o naprawdę chwila moment i pójdzie przy meblach mąż wziął ją pod paszki a ona szła, ale dostał opieprz że tak się nie robi i przestał
jedyne co, że ona wcale nic nie gaworzy coś tam sobie nie raz piszczy i pokrzykuje, ale bez ładu i składu -
Pianistka to u nas wszystko podobnie. Przy meblach to juz pewnie z dwa miesiące łazi ale sam wczoraj się odważył. Ja za rączki, paszki ani nic z tych rzeczy go nie prowadziłam bo dziecko najlepiej wie kiedy.
Zakocona na Tadka też przyjdzie pora i to już niedługo! -
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 12dc i zaczynam przygodę z testami owulacyjnymi z rossmana, zobaczymy co pokażąPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
zakocona wrote:agape, chodzi o te z labolatorium domowego?Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Witajcie kochane tak ws czytania przypomniało mi się jak moja Julka zaczynała chodzić miała 7 miesięcy jak chodziła przy meblach a jak miala 10 to już chodziła w domu sama na dworze w bucikach się bała kurcze kiedy to było a teraz siedzi taka 4 latka pyskata i to nie co chce w tej chwili maluje farbami a ja miałam sprzątać ale to siedzę was czytam kukam na nią i zastanawiam się czy Julka będzie mieć rodzeństwo ? W tym cyklu daliśmy czadu dawno nie było tyle serduszkowania co teraz i to bez testow owu bez sprawdzania śluzu i całej reszty po prostu tak wyszlo że mieliśmy więcej ochoty niż zwykle może coś z tego będzie ? Czas pokaże zobaczymy 29
-
Podczytuje i trzymam za was kciuki!
Nie wiem co z tą moją temp juz dawno powinna spasc a tu ciagle 36.9