Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniNorris a w jaki sposób wyznaczyłas owulacje?
Cos o nas? Ja mogę o sobie jestem mamą super 7 miesięcznej dziewczyny a teraz staramy sie od 2 cykli o rodzeństwo dla księżnej walczyliśmy o nią 3 lata z racji mojej endometriozy dlatego tez tak szybko rozpoczęliśmy starania -
To źle jak temp w trakcie i po @ jest prawie tak samo wysoka jak w fl ?
-
KarolaFasola wrote:To źle jak temp w trakcie i po @ jest prawie tak samo wysoka jak w fl ?
ja się średnio znam na analizie temp, ale wydaje mi się że to zależy czy w fl i podczas @ masz np 37? czy cały czas 36,0
trzeba ustalić czy jest za wysoka poza fl czy za niska w fl? -
U mnie dzisiaj znowu monitoring, zobaczyć, czy pęcherzyk pękł
Zakocona, przykro mi Ale w kolejnym cyklu trzeba walczyć dalej
PaniNorris, ja mam 28 lat. To nasz 3 cs o pierwsze dziecko. Z uwagi na problemy z owulacją, mój cykl jest stymulowany clostilbegytem i pregnylem -
ja 27 lat, staramy się niecałe dwa lata. czuję się już prawie jak emerytka w tym temacie ;]Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
A ja 21 w wieku 19 lat zaszlam w ciaze ale niestety poronilam pozniej dalismy sobie "spokuj" a teraz juz 7 cs... Mam nadzieje ze juz duzo tych csów nie bedzie ale mimo tak mlodego wieku chce bardzo zostac mamusią i mysle ze jestemy juz na to gotowi