Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mam 27 lat, 2 lata po ślubie i jestem zła, że nie zaczęliśmy się starać od razu tylko czekaliśmy pół roku aż sytuacja materialna się ogarnie, potem 1 rok aż się hormony ogarną no i teraz starania. Gdybym wiedziała, że to potrwa, to bym nie zwlekała...
-
Skrzydlata wrote:ja mam 27 lat, 2 lata po ślubie i jestem zła, że nie zaczęliśmy się starać od razu tylko czekaliśmy pół roku aż sytuacja materialna się ogarnie, potem 1 rok aż się hormony ogarną no i teraz starania. Gdybym wiedziała, że to potrwa, to bym nie zwlekała...
-
Nola, Skrzydlata. czasem właśnie im wcześniej się zacznie tym lepiej. my zaczęliśmy starania pół roku po ślubie. 1 cs i ciążą, bach! tylko co z tego? nasz córka urodziła się 4,5 roku po ślubie. podejrzewam, ze gdybym wyszła za mąż później i starania rozpoczęła kilka lat potem, mogłoby nie być tak fajnie. choć i tak lekko nie było.
ale teraz jest nowy cykl, nowe starania, a ja głupia się łudzę, że zajdę od razu -
No to prosze mnie tez dopisac 2 pazdziernika sikam.
PaniNorris testujemy razem
Tez mnie cos kluje, 4 dpo, ale ja po Clo, moze byc efekt uboczny.zakocona lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
U mnie się śluz płodny powoli rozkręca. Testów owu nie robię, idziemy na czuja.
Ja mam 30 lat, po ślubie jesteśmy 7. Mam 20 miesięczną córkę. Od stycznia staramy się o rodzeństwo dla niej. W czerwcu straciłam ciążę w 6 tyg. Teraz leci 3 cykl po stracie.
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ab2982c8f487.jpg
coś zaczyna się dziać
jutro mam gina, więc zobaczymy02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Ja dzisiaj zrobiłam pierwszy test owulacyjny w życiu i taki wynik https://naforum.zapodaj.net/thumbs/960ab3376f7c.jpgPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Mam nadzieję że za 2tyg potwierdzi się że oboje z mężem go mamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 19:07
Pianistka, zakocona, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
Kat83, dopisane
Co do przedstawiania się, to ja mam w nd 28l, syn niedługo rok. W ciążę zaszłam w 1 cyklu, starania były z testami owu. W ciążę zaszłam z TSH 0,40 (w 1 trymestrze wynik był 0,00005 potem w ogóle nie badałam, po ciąży 0,57). Jesteśmy ze sobą ponad 4lata i tyle samo mieszkamy, ślubu ani zaręczyn na razie nie było (CZEKAM ).
Pianistka, ja nie mam pojęcia ile dpo jestem obecnie, bo nie mam pojęcia kiedy i czy w ogóle owu była. Nie robiłam testów owu, więc nie wiem. Ale długi mam ten cykl..
No, ale cóż poradzić, trzeba czekać
A wy działajcie dzisiaj
Ja dziś poszłam w końcu na depilację. I może, jak w końcu Tadek uśnie, bo na razie zabawa na całego, to nam da poszaleć
najmłodsza, do roboty
-
edka85 wrote:Za 2 tygodnie zobaczysz takie same kreski, tyle że obok nie będzie napisu LH tylko HCGPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie