Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
miśka1987, dopisane
Ile lat się staracie? W Invictcie będziecie robić badania w tym mscu?
A z naszego bara-bara nici będą, bo T nadal nie śpi, i tylko wyje o wszystko Ratunku!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2016, 21:15
-
To ja też napisze o sobie: lat 27 (w styczniu będzie 28), w lipcu była 2 rocznica ślubu, z meżem znamy sie od 4 klasy podstawówki , Nasz pierworodny ma prawie 11 miesięcy no i marzy nam sie drugie maleństwo zeby nie było duzej róznicy wieku.
U mnie wczoraj owulacyjny pozytywny no to moze jak dzis podziałamy to nie będzie za późno. Mały juz śpi ale u nas z tym nie ma problemu raczej.
Zakocona wymęczcie małego szaleństwami to moze jeszcze sie uda dziś coś zdziałać -
nick nieaktualny
-
To i ja coś o sobie 24 lata, 8cs. Mam już kochanego syna, ale do pełni szczęścia brakuje mi i mężowi jeszcze dwójki dzieciaczków Mamy spore mieszkanie i tak za spokojnie w nim
Pierworodny znalazł się w brzuchu po 5 cs teraz coś się starania przedłużają...
Mam wyciętą prawie całą tarczycę i boję się, że to może mieć jakiś wpływ.
W poprzednim cyklu nie miałam owulacji, teraz ponownie będę chodzić na monitoring. Jeżeli znowu nic nie będzie to będzie stymulacja.
-
StyczniowaNadzieja wrote:To ja też napisze o sobie: lat 27 (w styczniu będzie 28), w lipcu była 2 rocznica ślubu, z meżem znamy sie od 4 klasy podstawówki , Nasz pierworodny ma prawie 11 miesięcy no i marzy nam sie drugie maleństwo zeby nie było duzej róznicy wieku.
U mnie wczoraj owulacyjny pozytywny no to moze jak dzis podziałamy to nie będzie za późno. Mały juz śpi ale u nas z tym nie ma problemu raczej.
Zakocona wymęczcie małego szaleństwami to moze jeszcze sie uda dziś coś zdziałać [/QUOTE
Z którego stycznia jesteś?
Też w styczniu bede mieć 28 a w sierpniu mieliśmy 2 rocznicę ślubu tylko masz synek ma niecałe 3 miesiące:) no i w październiku tamtego roku a dokładnie 11 zobaczyłam 2 kreski a teraz to nawet nie wiem kiedy mogłabym testować: P -
Zakocona, ja chyba będę zmieniać termin testowania ,ale napiszę wieczorem co i jak
O 18:20 mam gina, stresuję sie jak male dziecko. Mam nadzieję, że wszystko jest na tyle podrosniete, żeby wziąć pregnyl, bo wieczorem juz ruszamy do Warszawy02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Hej dziewczyny ja bym chciala by zapisac mnie na 18 oby ten cykl byl lepszy niz poprzedni...
zakocona lubi tę wiadomość
Izabelka
13.07.16 Moj Aniołek 12tc
01.02.06 Synek
27.03.04 Coreczka
http://ovufriend.pl/graph/ad7343147f960b116d46dd8878cab63c][/url] -
Hej Dziewczyny Mam pytanie. Wczoraj pierwszy raz w życiu zrobiłam test owulacyjny w 13dc, wyszedł pozytywny. Teraz czytam i wiele osób pisze, że przy PCO testy owulacyjne to bezsens bo zawsze będą wychodzić pozytywnie... Może któraś z Was mi poradzi, jak to wygląda naprawdę? Dodam, że jestem na stymulacji jajników letrazolem i zażywam bromergon.
Będę wdzięczna za pomocPotrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie