Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
PaniNorris, InBlue, dokladnie, sikamy stadnie Chociaz nie wiem, czy sie doczekam.
Wczoraj klucia w podbrzuszu, dzisiaj cycki mnie bola No ale u mnie taka burza hormonow, ze nigdy nie wiem czy to wczesne objawy, czy wsciek macicyInBlue lubi tę wiadomość
60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
nick nieaktualny
-
Mamuśka, wow. No to może będą bliźniaki !
Najmłodsza, bardzo mi przykro Oby w listopadzie za to dwa urosły!
Pianistka, działaliście już?
U mnie jak tak dalej pójdzie, to się będę na listopad dopiero będę mogła zapisać chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2016, 19:19
-
Najmłodsza, przykro mi Ale trzymam kciuki za kolejny cykl
Yvonne, u mnie testy też wychodziły negatywne. Wczoraj test owu wyszedł pozytywny, ale to pewnie po pregnylu. Śluzu płodnego nie widzę do teraz, a owulka potwierdzona monitoringiem Także różnie to bywa -
Zakocona, tak, juz męża zaciągnęłam do sypialni
Ogólnie to wyglada tak: ze było w piątek, niedziele, wtorek i środę. Pozytywny test owu wczoraj i dzisiaj rano. Dzis szczyt śluzu i szyjki. Wiec owulacja pewnie dzis lub najpóźniej jutro wiec myśle ze starania trafione
W tamtym cyklu troche zagapiliśmy bo w środę testy wychodziły ciemne a ja myslalam ze jeszcze daleko do pozytywów. A w czwartek były pozytywne i za chwile negatywne! A my dopiero od czwartku wiec od dnia owu lub tylko dzien przed. W tym cyklu to ja zaskoczyłam owulacjezFolwarku, Kat83 lubią tę wiadomość
-
Najmłodsza_staraczka wrote:Nic nie urosło. Cykl bezowulacyjny.
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Zakocona, tak, juz męża zaciągnęłam do sypialni
Ogólnie to wyglada tak: ze było w piątek, niedziele, wtorek i środę. Pozytywny test owu wczoraj i dzisiaj rano. Dzis szczyt śluzu i szyjki. Wiec owulacja pewnie dzis lub najpóźniej jutro wiec myśle ze starania trafione
W tamtym cyklu troche zagapiliśmy bo w środę testy wychodziły ciemne a ja myslalam ze jeszcze daleko do pozytywów. A w czwartek były pozytywne i za chwile negatywne! A my dopiero od czwartku wiec od dnia owu lub tylko dzien przed. W tym cyklu to ja zaskoczyłam owulacje
U nas to samo W ciągu ostatnich 5 dni było już 4 staranka a dziś znowu bo owu już na pewno jest bo brzuch jak zawsze boli, wzięłam nospę Nic dziwnego jak dziś pęcherzyk 20,42 mm -
nick nieaktualnySalamanka wrote:Pianistka testujemy w takim razie razem;) wlasnie wrocilam od ginekologa, pecherzyk 21 mm, dzis lub jutro owulacja. Trzeba dzialac ))
Ładny pęcherzyk, owu lada chwila... u mnie chyba jużSalamanka lubi tę wiadomość
-
Mam jeszcze pytanko. Jak myslicie- dzisiaj tez probowac❤️ ? Ostatnie przytulanki byly w poniedzialek. A moze poczekac do jutra? Chyba ze probowac i dzis i jutro? Chociaz czasem co za duzo to tez nie dobrze, po plemniki sa za mlode✌️12 m-cy starań, 3 cs z pomocą kliniki niepłodności
-
Testować będę chyba17.chodz pewności nie mam bo po ciąży wszystko się rozregulowalo kiedyś miała cykl 28 i ani mniej ani więcej zawsze 28wieczorem przychodziła @ teraz czasem i 31.To normalne jest?okres mam od stycznia więc chyba już wszystko powinno wrucic do normy. Wiecie jak to z tym wszystkim jest?
-
nick nieaktualnySalamanka wrote:Mam jeszcze pytanko. Jak myslicie- dzisiaj tez probowac❤️ ? Ostatnie przytulanki byly w poniedzialek. A moze poczekac do jutra? Chyba ze probowac i dzis i jutro? Chociaz czasem co za duzo to tez nie dobrze, po plemniki sa za mlode✌️
Ona na pewno była wczoraj bo brzuszek bolał, zawsze po tych objawach miałam za 12 dni @, więc się zgadza jak w zegarku, pęcherzyk był śliczny 21 mm musiał mieć jak pękał, endo 10-11 mm
Plemniki wcale nie są młode, może być ich jedynie mniej ponieważ oczekują już dojrzałe do wytrysku... gdybyś tak cały czas codziennie to może dużo niedojrzałych ale tak to spoko, ważne żeby cały czas były wtedy ma kto gonić komórkę