Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPianistka wrote:Jak ja wam zazdroszczę tego monitoringu
A co myślicie? We wtorek popołudniu test owu +. Wczoraj rano tez po czym zaczął blednąć. Wczoraj i dzisiaj szyjka bardzo otwarta, duzo śluzu. Dzisiaj temp w dole wciąż. Kiedy owu?
Pianistka ja myślę że teraz jest czas intensywnego
U mnie test owu pokrywał się z monitoringiem i jeszcze 3 dni po nim miałam ciemny ale już blednął.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykarolka22 wrote:Musi być dobrze w październiku..
U mnie 9 dc, jutro pierwszy monitoring co tam się na clo wyhodowalo. Więc weekend będzie u nas przyjemny owu powinnam być w przyszłą środę najpóźniej chyba że przyspieszy po stymulacji. -
Witam się w 36dc.. Ten cykl dorównał mojemu najdłuższemu, jaki miałam kiedykolwiek do tej pory. Ale wczoraj wieczorem śluz kremowy, więc idzie chyba ta wredna @..
Salamanka, ja przy owu przed ciążą codziennie sex miałam.
Pianistka, ja myślę, że u ciebie owu już była i teraz tylko czekać na II pozostaje -
nick nieaktualnyzakocona wrote:Witam się w 36dc.. Ten cykl dorównał mojemu najdłuższemu, jaki miałam kiedykolwiek do tej pory. Ale wczoraj wieczorem śluz kremowy, więc idzie chyba ta wredna @..
Salamanka, ja przy owu przed ciążą codziennie sex miałam.
Pianistka, ja myślę, że u ciebie owu już była i teraz tylko czekać na II pozostaje
O kurcze, kiedyś grubo ponad rok temu miałam 34 dniowy cykl i wtedy nie wiem czy siła woli czy babcine sposoby, ale włożyłam nogi do miski z gorącą wodą ha ha , wtedy się jeszcze nie starałam -
nick nieaktualny
-
Styczniowa, Susanna, nie testowałam, stwierdziłam, że wydałam już 40zł na testy w tym cyklu, więc poczekam jeszcze. Jak nie przyjdzie @, to jutro zatestuję, albo przetrzymam siebie samą do moich urodzin (niedziela) i zrobię sobie extra albo beznadziejny prezent
Susanna, on (śluz) taki był kremowy latte.
karolka, to trzymam mocno mocno kciuki, żeby i drugi jajnik u ciebie ruszył -
Salamanka, a po czym poznać że pękł?
Mnie dzisiaj w nocy strasznie zabolał jajnik. odkładałam małą po pobudce i jak się nachyliłam to tak mnie zakłuło, że z trudem się opanowałam żeby nie wydać z siebie żadnego dźwięku to mógł być objaw owulacji?
Zakocona, ja z tą temp to jestem totalny niedorozwój... 3 lata starań o córę a ja nigdy temp nie badałam a to dlatego, że pracowałam w systemie zmianowym, czasem chodziłam do pracy na 6 rano i wstawałam o 4, a czasem pracowałam na nocki i o 6 to ja dopiero wychodziłam z pracy. więc to było średnio miarodajne. dopiero zaczęłam mierzyć temp.
Mówisz że owu u mnie była, ale to nie jest tak, że po owu temp powinna szybować w górę? zobacz na wykres -
nick nieaktualnykarolka22 wrote:U mnie długie cykle więc nie powinnam mieć owu przed 14 dc. Jutro będę wiedzieć jak się sprawy mają ale czuję że pracują oba jajniki, a to dla mnie szok, bo lewy od jakichś dwóch lat była uśpieniu i tylko prawy produkował jajeczka. Mam nadzieję że tym razem po drugie stronie też coś jest
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Styczniowa, Susanna, nie testowałam, stwierdziłam, że wydałam już 40zł na testy w tym cyklu, więc poczekam jeszcze. Jak nie przyjdzie @, to jutro zatestuję, albo przetrzymam siebie samą do moich urodzin (niedziela) i zrobię sobie extra albo beznadziejny prezent
Susanna, on (śluz) taki był kremowy latte.
karolka, to trzymam mocno mocno kciuki, żeby i drugi jajnik u ciebie ruszył -
nick nieaktualnyPianistka wrote:Salamanka, a po czym poznać że pękł?
Mnie dzisiaj w nocy strasznie zabolał jajnik. odkładałam małą po pobudce i jak się nachyliłam to tak mnie zakłuło, że z trudem się opanowałam żeby nie wydać z siebie żadnego dźwięku to mógł być objaw owulacji?
Zakocona, ja z tą temp to jestem totalny niedorozwój... 3 lata starań o córę a ja nigdy temp nie badałam a to dlatego, że pracowałam w systemie zmianowym, czasem chodziłam do pracy na 6 rano i wstawałam o 4, a czasem pracowałam na nocki i o 6 to ja dopiero wychodziłam z pracy. więc to było średnio miarodajne. dopiero zaczęłam mierzyć temp.
Mówisz że owu u mnie była, ale to nie jest tak, że po owu temp powinna szybować w górę? zobacz na wykres -
nick nieaktualny
-
aaaaa, no to dzięki Susanna. Ja myślałam że to na zasadzie wczoraj owu a dzis tempka niemalże jak w gorączce widzisz dzięki!
a co do pęknięcia to było tak, ze siedziałam z małą w fotelu i jak się podniosłam z nią na rękach i pochyliłam by ją odłożyć do łóżeczka to poczułam takie kłucie w prawym boku, jakby pachwinie aż, jakby ktoś szpilkę wbił. to mogło być to?SusannaDean lubi tę wiadomość