Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona, moja młoda nie je w nocy ale ja i tak wstaję do niej często w nocy, więc to moje mierzenie temp też jest warte tyle co nic tak piąte przez dziesiąte. jeśli uda mi się przespać 2 h to wtedy zaznaczam temp na wykresie, a jak nie, to zaznaczam z pominięciem danego pomiaru.
-
nick nieaktualny
-
Na wątku październikówek na BBF, z którymi byłam w ciąży dziś jedna napisała, że po ciąży ma właśnie 39dc i robiła testy, i negatywne. Pewnie u mnie to samo. Jeszcze nieuregulowane nic
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 15:19
-
Ta temp mnie dołuje.. Niech idzie w dol albo w gore ale niech sie z nia cos dzieje.. Bo nie wiem juz co mam myslec i ta @ dziwnie dluga i bez bolesna a zawsze w 2 dzien bolalo...
-
Zakocona nie smutaj! Kupuj zapas testów owu i działaj! Z leżenia dzieci nie ma Inne tu się pocą ile mogą a Ty chciałas złoty strzał, też się musisz postarać troche, jak się weźmiesz do roboty to ten cykl będzie Twój jak na matkę wątku przystało
p.s. Prosze o potraktowanie posta z przymrużeniem okaPianistka, zakocona, zFolwarku, Karola - mama Julci i ... ?, melmarmis, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
StyczniowaNadzieja wrote:Zakocona nie smutaj! Kupuj zapas testów owu i działaj! Z leżenia dzieci nie ma Inne tu się pocą ile mogą a Ty chciałas złoty strzał, też się musisz postarać troche, jak się weźmiesz do roboty to ten cykl będzie Twój jak na matkę wątku przystało
p.s. Prosze o potraktowanie posta z przymrużeniem oka
no właśnie zakocona bez obijania się ! -
Cześć dziewczyny! ja testuje 02.10 !
przytulanki były 15.09 mam nadzieje że owocne, owu prawdopodobnie 16/17
Teraz czuje się że nie wytrzymam do tego października, już bym chciała II kreseczki!
Trzymam za wszystkei kciukimelmarmis lubi tę wiadomość
-
Oktawka, dopisane Napisz nam który to twój cs i coś o sobie
Dzięki dziewczyny za wsparcie, do dupy z tak długimi cyklami Ale testy owu jutro kupię. Śluz już jest krwawy, więc okres przyjdzie jutro.
Styczniowa, no ostatnio się nie obijamy Powiedziałam sobie, a ch, że zmęczeni, dobry sex nie jest złylilirose, cookiemonsterka, melmarmis, SusannaDean lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Oktawka, dopisane Napisz nam który to twój cs i coś o sobie
Dzięki dziewczyny za wsparcie, do dupy z tak długimi cyklami Ale testy owu jutro kupię. Śluz już jest krwawy, więc okres przyjdzie jutro.
Styczniowa, no ostatnio się nie obijamy Powiedziałam sobie, a ch, że zmęczeni, dobry sex nie jest zły
Zakocona, w tym cyklu biorę przykład, bo czasem odpuszczam ze zmęczenia specjalnie kupiłam sobie dodatkowy wspomagacz pod postacią Conceive i liczę na gorące spotkania trzeciego stopnia :D:DSusannaDean lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
KarolaFasola wrote:Ta temp mnie dołuje.. Niech idzie w dol albo w gore ale niech sie z nia cos dzieje.. Bo nie wiem juz co mam myslec i ta @ dziwnie dluga i bez bolesna a zawsze w 2 dzien bolalo...
Widzę Karola, że mamy podobna sytuację. Mi się wydaje, że czeka mnie cykl bezowulacyjny. Bo takiego wykresu jeszcze nie miałam