Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA_S wrote:Ja jestem zła w dwóch przypadkach...
Jak jestem głodna
I jak ktoś mi coś próbuje wpierać
Ale każdy ma prawo do własnego zdania i nie można nikomu nic narzucać :*
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Witam was dziewczynki Nie będe zanudzała was swoją historią, ale chce jak najwięcej opinii usłyszeć od was na temat starania się o dzidzię w cyklu w którym było robione HSG. Wczoraj miałam robione (11d.c) , owulacji przeważnie około 15-16 dnia cyklu... Jak myślicie ? Odpuścić czy można już się starać ? Z tych nerwów wczorajszych to zapomniałam się pytać pani doktor Z tym, że leki kazała normalnie brać od początku cyklu biorę: CLO, Ovarin, Miositogyn no i euthyrox ... Co o tym myślicie? Wczoraj dosyć mocno plamiłam, dzisiaj już nie więc myślę, że ok aa no i obydwa jajowody drożne na szczęście Mąż też przebadany i wyniki ma, że tak powiem idealne.. Ja od 5 miesięcy CLO, pęcherzyki mam i pęka dominujący a dzidzi jak nie ma tak nie ma (
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
Stokrotko ja tez zniknęłam na jakiś czas i mi pomogło. :)Fajne towarzystwo to jedno, ale trzeba myśleć o sobie. Jeżeli bycie tutaj Cię troszkę przygnębia to odpocznij. I wróc z pełną parą!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 11:50
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
eMM, gratulacje !!
dobuska, rzepakowa, dopisane
Dyrdymałów o nieszczepieniu i "illuminatach" i innych wymysłach "nieszczepiących generałów" nie zamierzam nawet komentowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 11:57
aaniluap, _Abby_, Paula_29, VillemoVilo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:eMM, gratulacje !!
dobuska, rzepakowa, dopisane
Dyrdymałów o nieszczepieniu i "illuminatach" i innych wymysłach "nieszczepiących generałów" nie zamierzam nawet komentowaćzakocona lubi tę wiadomość