Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
AJA_S wrote:Dziewczyny przykro mi z powodu @
Paula ciche gratulacje
Dobuska ja przeważnie też miałam mdłości i cholerny ból piersi... A teraz? Nieco bolą przy dotyku chociaż bardziej przy ugniataniu (ale tak zawsze boli, sprawdzam czy nie wydzielam substancji bo miałam problem z prolaktyną). Jest 9dpo a ja wciąż śnie o ciąży, stają się co raz realne. Jedyny objaw który mogę podciągnąć do PMS to taki dziwny ból podbrzusza który dość wcześnie się napiął
Dzisiaj 34 dc, w piątek najpóźniej testuję, obiecuję! Ale czuję, że będzie jedno wielkie rozczarowanie. -
nick nieaktualnykokolina wrote:Dziewczyny myślicie że w tym o to momencie powinnam lecieć na betę żeby mieć 100% pewności? Tak długo czekałam na te 2 kreski że teraz nie mam pojęcia co robić?!
Aja miałam identyczne objawy i się udało!
ja bym poszla i zbadala przy okazji progesteron i tsh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:39
dobuska lubi tę wiadomość
-
Kokolina :* Tak idź na betę bo większość ginów ją oczekuje Jeśli tak to mogę śnić dalej
Upadałam już tyle razy że w razie czego wiem? że teraz spadne na 4łapy;)
Dobuska wszystko możliwe, więc wrzuć na Luuuz
Ja mam mdłości bo jeszcze nie jadłam i późno się obudziłam17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
kokolina wrote:Dziewczyny myślicie że w tym o to momencie powinnam lecieć na betę żeby mieć 100% pewności? Tak długo czekałam na te 2 kreski że teraz nie mam pojęcia co robić?!
Aja miałam identyczne objawy i się udało! -
AJA_S wrote:Kokolina :* Tak idź na betę bo większość ginów ją oczekuje Jeśli tak to mogę śnić dalej
Upadałam już tyle razy że w razie czego wiem? że teraz spadne na 4łapy;)
Dobuska wszystko możliwe, więc wrzuć na Luuuz
Ja mam mdłości bo jeszcze nie jadłam i późno się obudziłamAJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny podczytuje Was po cichu i cieszę się że tym co Wrzesień nie przyniósł szczęscia w postaci pozytywnych testów ,za to październik wynagrodził Odrazu przypomina mi się mój wieczorny pozytywny test 10 dpo (czułość 25) . Trzymam kciuki za kolejne pozytywne testy i wysyłam wiruski ***
AJA_S, aaandzia, roslinka, dobuska, Klameczka, kate88:) lubią tę wiadomość
-
AJA_S wrote:dobuska xD
Zielona to ja jestem dzisiaj ale ze strachu bo P uscilam papuge a jestem sama w domu... Na przemian pies w klatce i papuga w klatce
Oluniaaa ja też nigdy nie byłam cierpliwa. Ale teraz strach przewyższa ciekawośćAJA_S lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Hej! Chciałabym was nadrabiać na bieżąco ale nie daje rady
Mała mi ząbkuje i jest strasznie marudna a ja mam objawy ciażowe pełną gębą i to chyba z nawiązką za poprzednie ciąże...
Wczoraj kilka h leżałam wieczorem z miską i co próbowałam zasnąć to mnie zrywało od rana to samo....
czuję się paskudnie
Gratulacje dla Pauli! Mojej imienniczki z resztą Jeśli faktycznie jesteś Paula
Współczuję objawów ciazowych szczególnie przy takim maluchu. Ja też tego się boje najbardziej choć moja mała ma już ponad 2 latka. Trzymam kciuki by szybko przeszło