Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula, poczekam, nie będę się nakręcać w sobotę mam przestać brać progesteron, to wtedy zrobię, muszę wiedzieć czy odstawić czy nie, mam nadzieję, że jak coś jest, to już to pokażePCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
SusannaDean - gratulacje! Spóźnione, bo nie czytam Was codziennie. Pozostałym też gratuluję! SusannaDean- wyczytałam coś,ze byłaś przeziebiona w szczęśliwym cyklu. Pamiętasz kiedy się to zaczęło? Mnie w 5dpo złapał najpierw lekko ból gardła, a dziś doszedł katar i ie zastanawiam,czy mam jeszcze jakieś szanse...
-
nick nieaktualny
-
Paula z tymi wymiotami to teorie są różne, z tego co wiem to powoduje je też wysoki progesteron. Co u mnie by się zgadzało, bo ja co miesiąc mam mdłości przed @.
Masz racje z tymi kreskami, jednak postanowiłam sobie, że będę czekać do piątku i czekam. Nie spieszy mi się, źle się nie czuję. Nerwy mam tylko okropne;p.
Stokrotko przyjdzie czas na Ciebie na pewno, już niedługo!
Lilianap nie lubię
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Hej! Chciałabym was nadrabiać na bieżąco ale nie daje rady
Mała mi ząbkuje i jest strasznie marudna a ja mam objawy ciażowe pełną gębą i to chyba z nawiązką za poprzednie ciąże...
Wczoraj kilka h leżałam wieczorem z miską i co próbowałam zasnąć to mnie zrywało od rana to samo....
czuję się paskudnie
Gratulacje dla Pauli! Mojej imienniczki z resztą Jeśli faktycznie jesteś Paula -
Dziewczyny, wczoraj jak zobaczyłam cień cienia na teście to omal nie zemdlałam! Zajęłam się wszystkim byle by nie myśleć, chata błyszczy a i pół dnia gołąbki robiłam. Musiałam się czymś zająć żeby nie zwariować! Dziś powtórzyłam test 10 dni po - kreska wyraźnie widoczna!!!
Madziulla, karolka22, cookiemonsterka, sandri_1, dobuska, AJA_S, roslinka, emerald_m, zakocona, Klameczka, aaandzia, She86, VillemoVilo, Paula_29, Migracja, kate88:), Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykokolina wrote:Dziewczyny, wczoraj jak zobaczyłam cień cienia na teście to omal nie zemdlałam! Zajęłam się wszystkim byle by nie myśleć, chata błyszczy a i pół dnia gołąbki robiłam. Musiałam się czymś zająć żeby nie zwariować! Dziś powtórzyłam test 10 dni po - kreska wyraźnie widoczna!!!
pieknie!! gratuluje!! -
Dziewczyny przykro mi z powodu @
Paula ciche gratulacje
Dobuska ja przeważnie też miałam mdłości(w sumie często je mam, mam refluks) i cholerny ból piersi... A teraz? Nieco bolą przy dotyku chociaż bardziej przy ugniataniu (ale tak zawsze boli, sprawdzam czy nie wydzielam substancji bo miałam problem z prolaktyną). Jest 9dpo a ja wciąż śnie o ciąży, stają się co raz realne. Jedyny objaw który mogę podciągnąć do PMS to taki dziwny ból podbrzusza który dość wcześnie się napiął
Ed. Kokolina gratulacje ^^Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2016, 09:35
Paula_29 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Pianistka wrote:Hej! Chciałabym was nadrabiać na bieżąco ale nie daje rady
Mała mi ząbkuje i jest strasznie marudna a ja mam objawy ciażowe pełną gębą i to chyba z nawiązką za poprzednie ciąże...
Wczoraj kilka h leżałam wieczorem z miską i co próbowałam zasnąć to mnie zrywało od rana to samo....
czuję się paskudnie
Gratulacje dla Pauli! Mojej imienniczki z resztą Jeśli faktycznie jesteś Paula -
nick nieaktualny
-
kokolina wrote:Dziewczyny, wczoraj jak zobaczyłam cień cienia na teście to omal nie zemdlałam! Zajęłam się wszystkim byle by nie myśleć, chata błyszczy a i pół dnia gołąbki robiłam. Musiałam się czymś zająć żeby nie zwariować! Dziś powtórzyłam test 10 dni po - kreska wyraźnie widoczna!!!