Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:wczoraj wieczorem miałam jednorazowe plamienie, taki śluz zabarwiony. i to chyba dlatego mnie tak kusi
dobuska lubi tę wiadomość
-
gosssiagabrysiowa wrote:pol dnia dzis wymiotowalam nw czy sie zatrulam czy co...wykończe się nerwowo
Ja właśnie na kolację odgrzałam sobię zupę i tak mnie mdli że nawet podejść do niej nie mogę. Też nie wiem dlaczego. mdłości są od wysokiego bhcg a u mnie go nie ma bo na teście rano biel więc w sumie może ja też się przytrułam czymś
Ale mimo logiki gdzieś tam w głowie coś siedzi -
Hej dziewczyny a ja oczywiście już z rozpędu zrobiłam kolejny test tym razem o czułości 10 i wydaje mi się, że wyszedł cień cienia. chyba że test mnie oszukuje
gosssiagabrysiowa przytulam
Mika możesz zrobić dziś ale ciężko określić kiedy było zagnieżdżenie chyba że miałaś jakieś plamienie czy cośkate88:) lubi tę wiadomość
-
Santoocha to jeszcze masz czas na test. U mnie z Zuzią 11 dpo się pokazała kreska nawet całkiem wyraźna, 12 dpo miałam betę 181
wrzucam fotkę
https://zapodaj.net/a699e640426bf.jpg.htmldobuska, Klameczka, santoocha, mika1987, zakocona, aaandzia, kaka470, Migracja lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Santoocha to jeszcze masz czas na test. U mnie z Zuzią 11 dpo się pokazała kreska nawet całkiem wyraźna, 12 dpo miałam betę 181
wrzucam fotkę
https://zapodaj.net/a699e640426bf.jpg.html
Kiedy masz spodziewaną @?Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Villemo, coraz ciekawiej się zapowiada obyś jutro wysikała dwie kreseczki.
Paula_29, bety nie planujesz robić? Cień to już coś!
Mika1987, 10dpo beta powinna dać odpowiedź. 11dpo mi pokazała ostatnią ciążę (21mlU/ ml).
Santoocha, mi sikańce pokazywały blade kreski 13dpo (czułość 25, bo 10 działają na moje oko gorzej).
U mnie dziś spadek temperatury, nocne poty i poranne pryszcze. Nadciąga czerwona fala Powoli żegnam się z marzeniami o czerwcu i szykuję na listopad. W lipcu też fajnie rodzić21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota;