Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
hej hej:)ja już chyba na nic nie licze wtym cyklu:/w trakcie brania dwa razy dziennie progestronu piersi byly powiekszone..teraz totalnie odwrotnie..nie wiem czy mam brac ten progeteron w razie w..ale tym samym dostane pozniej @..wiem ze powinnam najpierw bete zrobic..ale 11dp..i jestem w kropce..a takie mam nerwy..ze chyba @ niedlugo przyjdzie..
-
zakocona wrote:Adry, piękny pęcherzyk
Dobuska, jak widać, można Oczywiście potem obniżone zostało przez endo, ale zajść zaszła i to bez problemu (i mając tylko 1 jajnik). -
Madziulla wrote:My tu wspólny front trzymamy i to nie tylko poczucie humoru ale i troska
Adry, zdjęcie będzie świetną pamiątką
Aja, niektórym bociany ciążę zwiastują, niektórym papugi
AJA_S, ZakreconaŻona lubią tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
nick nieaktualny
-
miśka1987 wrote:jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam jutro 8 dpo sprowadźcie mnie na ziemię bo kusi mnie rano testAJA_S lubi tę wiadomość
-
miśka1987 wrote:jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mam jutro 8 dpo sprowadźcie mnie na ziemię bo kusi mnie rano test
Sprowadzam na ziemię ja dzisiaj zrobiłam w 9dpo i biel nad bielą, więc lepiej poczekajPCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
wiecie co laseczki czy to mozliwe ze w 12dpo test jeszcze nie wyszedlby pozytywny...powinnam dostac dzis okres i nic nawet zadnego plamienia...przespalam sie dzisiaj popoludniu i zmierzylam temp 37.3. nie wiem o co chodzi...ciotke mam zawsze jak w zegarku
-
nick nieaktualny
-
dostałam przed chwilą wynik bety !!!
03.10 - 92.5
11.10- 3456
ihaaakarolka22, gosssiagabrysiowa, AJA_S, zakocona, dobuska, Klameczka, eMM, aaandzia, VillemoVilo, Migracja, sandri_1, santoocha, aaniluap, emerald_m, Paula_29, cookiemonsterka, roslinka lubią tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Kicirożek wrote:dostałam przed chwilą wynik bety !!!
03.10 - 92.5
11.10- 3456
ihaaa
Miśka nie rób testu, na 90% wyjdzie negatywny nawet jeśli jesteś w ciąży i będziesz tylko smutniasta. Nawet jeśli była implantacja to musisz odczekać minimum dwa dni na wzrost bety:)
Gosiu, wystarczy, że zagnieżdżenie byłoby w 10 dniu, w 12 dniu ilość hcg byłaby tak mała, że test miał prawo jej nie uchwycić. Także spokojnie:) Nie ma @ jest nadzieja.
AJA_S lubi tę wiadomość