Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlameczka wrote:A ja dzisiaj głupia zrobiłam test... 9dpo... popołudniu... niech mi ktoś przywali w ten mój głupi łeb
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 16:24
Klameczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sandri, moja siostra też się nigdy nie leczyła, w ciąży miała tsh koło 6, od razu dostała skierowanie do endokrynologa, tabletki jej przepisał i jest wszystko ok. Mały ma już 1,5 roku:) będzie dobrze,tylko działaj szybko :*
dobuska lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
Dziewczyny, czy hcg w 8dpo 4,8 może coś oznaczac? Wczoraj pobieralam krew i wysylalam próbkę do mojego ginekologa, myślałam, że jak zawsze mi progesteron tylko oznaczy, a on też hcg zrobił i właśnie taki wynik wyszedł... napisał mi, że jak @ nie przyjdzie to mam się zgłosić na kolejny wynik, ale to chyba dość spory wynik jak na 8dpo? Czy myle się?PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
nick nieaktualny
-
Sandri piękna beta.
Dobuska zrób ten test;)
Klameczka mi też odbiło i zrobiłam.mąż mnie podkusił bo mi się podniosła tempka i szyjka a teraz jestem zła sama na siebie.
Twoja beta to przecież prawie ciąża;) a jaki wyszedł progesteron?dobuska lubi tę wiadomość
-
karolka22 wrote:Klameczka ale brałaś pregnyl w tyk cyklu? Bo to może być pozostałość jeszcze
Ehh no tak, jak już to napisałam, to mi wpadło do głowy, że może to jeszcze resztki pregnylu... no zobaczymy jak to się rozwinie. DziękiPCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
nick nieaktualny
-
_Abby_ wrote:Taka różnica to się mieści w granicy błędu. Zwłaszcza że próg jest wydzielany pulsacyjnie
Dzięki na razie na ziemię sprowadził mnie pregnyl, więc będę grzecznie czekać ale nadzieja jestPCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
Paula_29 wrote:To u mnie było odwrotnie.8 w sobote, 29 w poniedziałek i też nie wiem o czym to świadczy
Że ładnie wzrasta i będzie ok:) a te dzisiejsze testy, to możemy głęboko w... szafie sobie schować będzie dobrzePaula_29 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
Czytam tak te wasze wpisy i czytam... ja nic oprócz testu z apteki i bety nie robiłam. Nie wiem jaki mam progesteron, tsh itd. Nigdy na nic chorowałam, nigdy nie brałam leków. Póki gin nie dała mi listy jakie mam badania robić chyba bez sensu jest chodzić prywatnie i "leczyć" sie "diagnozować" na własna rękę ?!Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️