Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
dobuska wrote:Boże jaki mam zły dzień. W pracy masakra, ciągle ktoś coś chce. Nawet przy zamawianiu obiadu do biura miałam nerwy.
Oprócz Was nie mam tutaj nikogo, z kim mogłabym rozmawiać o ciąży lub jej braku.
Mam nerwy.
@ nie ma, testu nie robię, nie wiem o co chodzi. Boję się, że zrobię test i nie wyjdą II kreski, a to plamienie było spowodowane jakimiś problemami, a okres się spóźnia, bo coś tam.
Jestem mięczak, nie potrafię pójść do apteki zrobić test. Nie potrafię się z tym zmierzyć.
To nie chodzi o to, że ja już MUSZĘ być w ciąży. To dopiero 3 cykl. Tu nie chodzi o to, że chce już i że nie mam cierpliwości.
Tutaj chodzi o to, że ja czuję, że mogło się udać. Okresu nie ma. Boję się, że wyjdzie, że cos ze mną nie tak.
W sumie to nie wiem o co mi chodzi.
Musiałam się Wam rozpisać.
Gorszy dzień...
Sandri jak twoje wyniki kochana? Popraw mi humor:)dobuska lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
ojejku - jestem Ci bardzo wdzięczna za zwrócenie uwagi na jednostki. Naprawdę bardzo mi tym pomogłaś i wyprowadziłaś z ogromnego błędu
Uciekam na listopad kochane.
Mam nadzieję, że jak najszybciej dostanę okres i będę mogła ruszyć z clo.. oby teraz zadziałał..
Mam nadzieję, że nie spotkam żadnej z was na listopadowym wątku.
Będę zaglądać i kibicować, ale na razie potrzebuje odpoczynku od tego bo bardzo mnie dzisiejszy dzień zdołował..
Buziaki !02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
Najmłodsza_staraczka wrote:ojejku - jestem Ci bardzo wdzięczna za zwrócenie uwagi na jednostki. Naprawdę bardzo mi tym pomogłaś i wyprowadziłaś z ogromnego błędu
Uciekam na listopad kochane.
Mam nadzieję, że jak najszybciej dostanę okres i będę mogła ruszyć z clo.. oby teraz zadziałał..
Mam nadzieję, że nie spotkam żadnej z was na listopadowym wątku.
Będę zaglądać i kibicować, ale na razie potrzebuje odpoczynku od tego bo bardzo mnie dzisiejszy dzień zdołował..
Buziaki ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaja3 wrote:Dziewczyny wczoraj byłam na tej becie (4,17) , plamię brązowym śluzem, ale to nie okres. Dziś 15dpo, a 27dc. Niewiem co o tym myśleć.
Gosia z tego co wiem to biegunka nie jest objawem ciazy, a test 5 dni przed @ może nie wyjść wiarygodnie.
Musisz sie wstrzymać -
nick nieaktualny
-
Gosia262626 wrote:Napiszcie proszę... Może być biegunka też objawem ciąży? Mam do okresu 5 dni za wczas na test?Mama trzylatka. Podwójna macica. 26l.
-
Opowiem coś z dzisiaj...
Idę do zastępcy kierownika pochwalić się papużką. Moja kierowniczka uśmiecha się i wypala: Dobra szkoła przed dzieckiem.
Ja patrzę na nią jak na wariatke a ta dodaje: może wam pomóc w robieniu dziecka, będzie Was budzić w nocy... Przyznaje ma cudowne poczucie humorucookiemonsterka, dobuska lubią tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
A ja dzisiaj głupia zrobiłam test... 9dpo... popołudniu... niech mi ktoś przywali w ten mój głupi łeb
eMM lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl