Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula29, Tobie dzisiaj wyszła, a mi znowu nic ale miałam test o czułości 25 i tak sobie myślę, że w ciągu 48 godzin to chyba by tak nie podskoczyła, skoro w poniedziałek miałam betę 4,8? Będę czekać dalej, a Tobie gratuluję pocichuPCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
Paula_29 wrote:Santoocha to jeszcze masz czas na test. U mnie z Zuzią 11 dpo się pokazała kreska nawet całkiem wyraźna, 12 dpo miałam betę 181
wrzucam fotkę
https://zapodaj.net/a699e640426bf.jpg.html
Gosia, tulę.Paula_29 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
emerald_m wrote:Dzień dobry
Villemo, coraz ciekawiej się zapowiada obyś jutro wysikała dwie kreseczki.
Paula_29, bety nie planujesz robić? Cień to już coś!
Mika1987, 10dpo beta powinna dać odpowiedź. 11dpo mi pokazała ostatnią ciążę (21mlU/ ml).
Santoocha, mi sikańce pokazywały blade kreski 13dpo (czułość 25, bo 10 działają na moje oko gorzej).
U mnie dziś spadek temperatury, nocne poty i poranne pryszcze. Nadciąga czerwona fala Powoli żegnam się z marzeniami o czerwcu i szykuję na listopad. W lipcu też fajnie rodzić
Emerald właśnie się zastanawiam. Trochę się stresuje. -
Klameczka wrote:Paula29, Tobie dzisiaj wyszła, a mi znowu nic ale miałam test o czułości 25 i tak sobie myślę, że w ciągu 48 godzin to chyba by tak nie podskoczyła, skoro w poniedziałek miałam betę 4,8? Będę czekać dalej, a Tobie gratuluję pocichu
Klameczka ja miałam test 10mIu a wyszedł ledwie cień. Może powtórz betę i będzie wszystko jasne. Będziesz wiedziała czy rośnie. Czasem dziewczyny mają betę 50 lub więcej a testy 25 nie pokazują więc z tymi testami to różnie bywa -
Klameczka wrote:Paula29, Tobie dzisiaj wyszła, a mi znowu nic ale miałam test o czułości 25 i tak sobie myślę, że w ciągu 48 godzin to chyba by tak nie podskoczyła, skoro w poniedziałek miałam betę 4,8? Będę czekać dalej, a Tobie gratuluję pocichu
-
Paula_29 wrote:Emerald właśnie się zastanawiam. Trochę się stresuje.
Klameczka, daj sobie jeszcze czas Jest bardzo wcześnie.Paula_29 lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
dobuska wrote:czekam do piątku, bo na razie dalej u mnie czyściutko.
-
Paula_29 wrote:Podziwiam, ja bym nie miała takiej silnej woli. Ale w sumie na co Ty czekasz? przecież jak czyściutko to dobrze. Jak ma @ przyjść jak w ciąży jesteś
-
Paula_29 wrote:Dziękuje:) a teraz czekam na Twój. kiedy masz zamiar zrobić?
Klameczka, z moich obserwacji wynika, że testy 25 pokazują drugą kreseczkę przy wartości hcg we krwi około 100mlU/ml. Poczekaj do jutra i idź na betę.21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
dobuska wrote:Paula masz juz jakieś objawy? To nie jest cień cienia, to piękna blada kreska!
jak sobie pomyślę, to 2 dni temu w nocy też mnie mdliło, myślałam, że się czymś przytrułam
Poza tym tylko piersi pobolewają, ale przed miesiączką u mnie to normalne -
Emerald to trzymam kciuki. Jaka będzie 100?
Dobuska ja też nie. ale jednocześnie ciekawość silniejsza.Poza tym jakby miało przyjść rozczarowanie to i tak przyjdzie, więc chyba trzeba pomyśleć, że jednak pojawią się 2 kreski -
Paula29, Dobuska, dzięki za pocieszenie wiem, że to jeszcze wcześnie, bo dopiero 10dpo, ale jakaś siła zaciągnęła mnie z testem do łazienki bety zrobić nie mogę, bo mieszkam w Niemczech, niestety dopiero w przyszłym tygodniu lekarz kazał mi przyjść na badanie, jak @ nie przyjdzie. czekam cierpliwie
Emerald, wiem, że wcześnie ale ciekawska jestem jeszcse się nie Dołuje i poczekam kilka dni ale te czekanie jest strasznePCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualny
-
Klameczka wrote:Paula29, Dobuska, dzięki za pocieszenie wiem, że to jeszcze wcześnie, bo dopiero 10dpo, ale jakaś siła zaciągnęła mnie z testem do łazienki bety zrobić nie mogę, bo mieszkam w Niemczech, niestety dopiero w przyszłym tygodniu lekarz kazał mi przyjść na badanie, jak @ nie przyjdzie. czekam cierpliwie
Emerald, wiem, że wcześnie ale ciekawska jestem jeszcse się nie Dołuje i poczekam kilka dni ale te czekanie jest straszne -
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Santoocha to jeszcze masz czas na test. U mnie z Zuzią 11 dpo się pokazała kreska nawet całkiem wyraźna, 12 dpo miałam betę 181
wrzucam fotkę
https://zapodaj.net/a699e640426bf.jpg.html
jest kreseczka po cichu gratulujePaula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny