Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Siedzę i tak sobie rozmyślam... za równy miesiąc tj 14 listopada wraz z moim ukochanym mamy zaplanowany rok wcześniej wyjazd na Wyspy Kanaryjskie, wpłaciliśmy juz, cieszyliśmy sie z wyjazdu ale wlasnie ... wiem, ze pojawiło sie dużo wątków dot podróżowania samolotem w ciąży i ogólnie mozna ale ... no wlasnie jakos nie wiem czy to bedzie bezpieczne ? Bede wtedy w 10
Tygodniu. Zdrowie moje i Bąbelka jest najważniejsze i stad te moje obawy. Najgorsze jest to, ze wpłaciłam za to 8 tysięcy i jednocześnie tez jest tego szkoda. Bo mogłabym to wydać na maleństwo ... nie wiem co robić. W poniedziałek spytam swojej Gin.Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Kicirożek wrote:Siedzę i tak sobie rozmyślam... za równy miesiąc tj 14 listopada wraz z moim ukochanym mamy zaplanowany rok wcześniej wyjazd na Wyspy Kanaryjskie, wpłaciliśmy juz, cieszyliśmy sie z wyjazdu ale wlasnie ... wiem, ze pojawiło sie dużo wątków dot podróżowania samolotem w ciąży i ogólnie mozna ale ... no wlasnie jakos nie wiem czy to bedzie bezpieczne ? Bede wtedy w 10
Tygodniu. Zdrowie moje i Bąbelka jest najważniejsze i stad te moje obawy. Najgorsze jest to, ze wpłaciłam za to 8 tysięcy i jednocześnie tez jest tego szkoda. Bo mogłabym to wydać na maleństwo ... nie wiem co robić. W poniedziałek spytam swojej Gin.
No właśnie najlepiej spytać gin. ale wydaje mi się, że jeśli się dobrze czujesz a maleństwo dobrze się ułożyło to nic ci nie będzie a zawsze taką wycieczkę można sprzedać co?Kicirożek lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
santoocha wrote:Kicirożek ja bym leciała.
To będą Wasze ostatnie wakacje bez dziecka, a uwierz mi byłam 2x z maluchem (najpierw gdy miał 9 miesięcy, w tym roku z prawie dwulatkiem) i to już ciężej nazwać wakacjami
Korzystajcie!
Każdy mi tak mowi a tym bardziej ze nasza pasja sa podróże
Nie wiem - ja czasami potrebuje takiego "poklepania" po ramieniu i zapewnieniu ze wszystko bedzie okWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Tego to nikt Ci nie zagwarantuje
Ja leciałam na Majorke miesiąc temu i rano przed wyjazdem na lotnisko robiłam test.
Akurat za godzinę nawiedziła mmie okrutna @, ale gdyby test był pozytywny to i tak bym poleciała. Czekałam na te wakacje cały rok.
Może uda Ci się załatwić luteinę, zrbys czuła się bezpieczniej w razie plamien?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 20:58
Kicirożek lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki przepraszam ze sie nic nie odzywam ale mam w tym mies urwanie glowy czy ktoras z Was miala pregnyl na pekniecie pecherzyka? Ja jestem 2dzien i dzis z ciekawosci zrobilam test owu i odziwo jest bardziej pozytywny niz byl na owulke czy to normalne ? Nie bylam jeszcze na monicie po owu ale temp juz 3dziej jest wysoka. ??
Migracja lubi tę wiadomość
To nasz 50 cs +10 na luzie Na OVU od 04.2014r.
26 lat, nieplodnosc idiopatyczna... 17.08-1 IUI
-
santoocha wrote:Tego to nikt Ci nie zagwarantuje
Ja leciałam na Majorke miesiąc temu i rano przed wyjazdem na lotnisko robiłam test.
Akurat za godzinę nawiedziła mmie okrutna @, ale gdyby test był pozytywny to i tak bym poleciała. Czekałam na te wakacje cały rok.
Może uda Ci się załatwić luteinę, zrbys czuła się bezpieczniej w razie plamien?
Wyniki mam super, progesteron na wypasie. Wiesz co mnie bardziej przeraża ?! Zacznie sie cos dziać itd a ja gdzie do szpitala pójdę ? Martwi mnie to ze mogę miec problem z opieka lekarska w razie czego ...Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
AJA_S wrote:Dużo dziewcząt miało tak w tym miesiącu jeśli jutro @ nie przyjdzie to w pon zrób kolejny test a najlepiej betę
No też tak pomyślałam, tyle że ten cień był poziomy a kreska w okienku negatywu pionowa. Nie wiem czy kupić inny test czy po poprostu za dużo nasikałam:-)starania od wrzesień 2016 r.
Aniołek maj 2017 r. (8t2dz) -
Villemo,piękna beta. Gratuluję raz jeszcze. Progesteron bym podkręciła, bo dobrze gdyby był wyższy. Gin pewnie będzie wiedział, co dać
Kicirożek, miałam podobne dylematy w 1 ciąży. Nie poleciałam, nie żałuję. Straciłam mniej od Ciebie, bo ok. 2 tys., ale mam synka
Z drugiej strony wiele kobiet lata i jest ok. Myślę, że gin udzieli Ci wskazówek, decyzja jednak będzie musiała być Wasza.
U mnie początek nowego cyklu, także Zakocona proszę o wpisanie mi małpy
Bardzo Wam wszystkim kibicuję. Oby jak najmniej z Was trafiło na listopad.
Oktawka, bardzo mi przykro.AJA_S lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Kicirożku, jeszcze odnośnie wylotu. Dużo zależy od tego dokąd się leci. Ja miałam w planie Egipt. Mega upał, opieka w razie problemów kiepska, a dodatkowo wizja słynnej sraczki, zwanej klątwą faraona No i moja ciąża od początku była zagrożona.
Kicirożek lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
AJA_S wrote:To co emerald dobrze że kupiłam tampony? ;P
AJA_S lubi tę wiadomość
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
emerald_m wrote:Kicirożku, jeszcze odnośnie wylotu. Dużo zależy od tego dokąd się leci. Ja miałam w planie Egipt. Mega upał, opieka w razie problemów kiepska, a dodatkowo wizja słynnej sraczki, zwanej klątwą faraona No i moja ciąża od początku była zagrożona.
My na Fuertaventure do egipskiej ziemi nigdy mnie nie ciągnęło.
Miesiąc temu zrezygnowałam z Dominikany bo przeczuwałam ze cos sie może nam wydarzyć ❤️Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
emerald_m wrote:Eeee, ale na co Ci one? W ciąży to raczej wkładki się przydają
Ta ale miałyśmy być obie w ciąży więc i moje szanse przekreślone... A i tak zaczęły mnie boleć piersi więc pewnie dziś była owulacja bo dziś rano rozciagliwy śluz czyli przede mną przeklęte 15 dni17.11.17-poronienie całkowite -
Witam dziewczyny. Czy mogę dołączyć do Was?
Obecnie to nasz trzeci miesiąc starań. Wczoraj i dziś mam pozytywne testy owulacyjne. Dziś trochę jajniki kłują, ale Ovu jeszcze nie wyznaczył owulacji. Oczywiście działamy
Ps. Czy możecie mi powiedzieć jak sie na tym forum wstawia suwaczek? Nie widziałam tu odpowiedniego działu, w którym mogłabym znaleźć takie informacje. Jeżeli taki wątek już jest to poproszę o odesłanie
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Witam dziewczyny. Czy mogę dołączyć do Was?
Obecnie to nasz trzeci miesiąc starań. Wczoraj i dziś mam pozytywne testy owulacyjne. Dziś trochę jajniki kłują, ale Ovu jeszcze nie wyznaczył owulacji. Oczywiście działamy
Ps. Czy możecie mi powiedzieć jak sie na tym forum wstawia suwaczek? Nie widziałam tu odpowiedniego działu, w którym mogłabym znaleźć takie informacje. Jeżeli taki wątek już jest to poproszę o odesłanie
Suwaczek szukasz gdzieś w necie potem w stawiasz w ustawieniach w zakładce społeczność17.11.17-poronienie całkowite