Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia_80 wrote:stokrotka, zrób lepiej test ciążowy:), a jeśli wyjdzie negatywny, to zrób kolejny ovu bo moim zdaniem na tym drugim zdjęciu praktycznie pozytywna.
Teoretycznie owulacja powinna byc ok 24h po piku, wiec działaj
Ciążowy mam negatywny robiłam dzisiaj co prawda nie z pierwszego moczu ale jednak. I co zastanawiające kilka dni temu od czapy tak poprostu zrobiłam test owu i był w 100 procentach negatywny bledszy i w ogole -
stokrotka92 wrote:Ciążowy mam negatywny robiłam dzisiaj co prawda nie z pierwszego moczu ale jednak. I co zastanawiające kilka dni temu od czapy tak poprostu zrobiłam test owu i był w 100 procentach negatywny bledszy i w ogole17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualnymelmarmis wrote:dziewczyny doradźcie
18.10 beta hcg 114,8
20.10 beta hcg 281,1
boję się że trochę za niski ten przyrost....
masz przyrost 146% wiec jak najbardziej w normie! wyliczylam to na kalkulatorze przyrostu na bellyfriend.melmarmis, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Melmarmis nie dlaczego? Ladny przyrost 60% 'Mi jak byla nieudana ciaza przyrastalo np ze 100 do 130 a i tak do dzis sie zamartwiam czy lekarZe postapili dobrze i czy nie buyla ta ciaza do odratowania np progesteronem a ty masz ksiazkowo
melmarmis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNola wrote:Melmarmis nie dlaczego? Ladny przyrost 60% 'Mi jak byla nieudana ciaza przyrastalo np ze 100 do 130 a i tak do dzis sie zamartwiam czy lekarZe postapili dobrze i czy nie buyla ta ciaza do odratowania np progesteronem a ty masz ksiazkowo
146% Przyrost
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1aa0dd60083f.jpgmelmarmis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMusze Wam sie pochwalic mam wielka nadzieje ze co miesiac omijalismy owulke!
Dzis mam 15dc testy negatywne a ja co miesiac (bez testow) myslalam ze mam 13dc na bank! i wtedy dzialalismy... Nie wiem co mi sie ubzduralo, a po testach widze ze chyba 17dc lub 18dc powinna byc owulka.. patrzac na te kreski -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:Musze Wam sie pochwalic mam wielka nadzieje ze co miesiac omijalismy owulke!
Dzis mam 15dc testy negatywne a ja co miesiac (bez testow) myslalam ze mam 13dc na bank! i wtedy dzialalismy... Nie wiem co mi sie ubzduralo, a po testach widze ze chyba 17dc lub 18dc powinna byc owulka.. patrzac na te kreski
Działajcie Ja przed pierwszą ciążą też myślałam że ovu występuje przeważnie w 14 dc a tu sie okazało że mam koło 20 dc.
Stokrotka jak dla mnie to owulacja nadciąga działajcie, nie wyglądaj @ tylko męża w obroty i heja
A ja sie zapytam gdzie teściki? tyle dziś dziewczyn miało testować a tu póki co ciszaOlciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny