Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyvercia wrote:Nie wiem jak długie masz cykle i czy regularne, bo jak to już koniec cyklu no to raczej nie na owulkę
Pierwszy cykl miałam 33 dniowy bo jestem po odstawieniu anty ale był bez owulacyjny teraz mam drugi cykl i też jest bezowulacyjny bo lekarz w 14 dc nie widział nic co by wskazywało na owulacje ale od 14 dc zaczęłam pić inofolic a on wspomaga pracę jajników przywraca owulacje i w ogóle. -
no to jak masz w miarę regularne cykle to na pewno na okres cię boli, ja też biorę podobny suplement, to po prostu witaminy wspomagające pracę hormonów. A tak na marginesie, wielu lekarzy się myli i to nie jest na 100% pewne, że tej owulacji nie miałaś. Jak masz 33 dniowy cykl to mogła ona wystąpić nawet w 18- 19 dc i jak byłaś na wizycie może jeszcze było za wcześnie
-
nick nieaktualny
-
Stokrotka może być i na owulacje. Ja najpóźniej miałam owulacje w 33dc a cały cykl trwał 47dni (bo moja fl to 14dni).
Mnie już zaczyna napieprzać z prawej strony. tylko nie jajnik jak zawsze tylko ciut bliżej macicy
Cookie w porównaniu do mojego dzisiejszego snu to ten jest normalny17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie, również się dołączam do październikowego testowania, to mój 3cs, a pierwszy z ovu. Z tym, że zastanawiam się kiedy jest sens testować, cykle mam z reguły 26-28 dni, a ovu wyznaczył mi termin spodziewanej miesiączki na 30 dzień cyklu. Owulację miałam prawodpodbnie 16 dnia cyklu (12 października), to mój wykres:
https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=sssss# -
sssss wrote:Witajcie, również się dołączam do październikowego testowania, to mój 3cs, a pierwszy z ovu. Z tym, że zastanawiam się kiedy jest sens testować, cykle mam z reguły 26-28 dni, a ovu wyznaczył mi termin spodziewanej miesiączki na 30 dzień cyklu. Owulację miałam prawodpodbnie 16 dnia cyklu (12 października), to mój wykres:
https://ovufriend.pl/wykres.html?nick=sssss#
Najrozsądniej jest testować najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki, wcześniej test może jeszcze nie złapać a po co się niepotrzebnie rozczarowaćsssss lubi tę wiadomość
-
Stokrotka z cyklem różnie bywa...
Przykład mój. "świeciły" się oczy, wszyscy mi gratulowali a @ przyszła... nawet wsparcia od narzeczonego nie dostałam tylko jego fochy... Teraz leżę w wannie z gorącym prysznicem przyłożonym do prawej strony brzucha...
Nie wszystko jest tak jak byśmy chcieli.
Więc brak śluzu nie wyklucza owulacji bo może być na szyjce bo jest go bardzo mało...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 09:43
stokrotka92 lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAja_S no nic . Póki co nie robię sobie nadziei na jakieś starania. Może koło 12 zrobię test obu na wszelki wypadek ale wątpię żeby coś było z tego. Ehh jakie to życie jest skomplikowane. Jak się nie chce zajść to się udaje a jak się chce to się nie udaje
AJA_S lubi tę wiadomość
-
tubispl wrote:A u mnie temperatura spadla brzuch boli wiec pewnie jutro okres i nici z dzidziusia
U mnie dzisiaj też spadek, ale ostatnio był i na drugi dzień znowu podskoczyło. Mnie brzuch boli juz od dobrych trzech dni, od wczoraj doszedł mocny ból jednej piersi i mocny ból żołądka ( dzisiaj odpuściło).
Nie poddawaj się, może akurat -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny