Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Olciuska, no pewnie, że rośnie
-
nick nieaktualny
-
witam a ja od nie dawna zaczelam robic testy owolucyjne ( 4 dni i nic z nich nie rozumiem dziś 17 dc raczej mam po owulce a testy pokazuja ciagle dwie krechy tyle ze slabe czy to tak ma być ? myslalam ze po owulce powinna być jedna a dwie przed ?
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyAsiulka83 wrote:witam a ja od nie dawna zaczelam robic testy owolucyjne ( 4 dni i nic z nich nie rozumiem dziś 17 dc raczej mam po owulce a testy pokazuja ciagle dwie krechy tyle ze slabe czy to tak ma być ? myslalam ze po owulce powinna być jedna a dwie przed ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:11
Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Weźcie mi powiedzcie bo zgłupiałam 30 dc a ja bym dopiero owulacje miała mieć ?
testy owu potrafią wyjsc pozytywne w ciazy
albo jaktycznie dopiero owu maszWiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:32
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:aaa i nie wyrzucaj tego testu co pokazałaś. jak zrobisz drugi opisz ktory jest ktory i najlepiej zrob jedno zdjecie obu testom bedzie lednie widac czy ciemnieje kreska czy jasnieje.
Ok tak zrobię. Dzięki za instrukcje. Już zgłupiałam właściwie. O której powtórzyć? -
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:Y
Ok tak zrobię. Dzięki za instrukcje. Już zgłupiałam właściwie. O której powtórzyć?
tu moze ktos inny Ci doradzi bo ja wyraznie widzialam kiedy jes towu jak robilam raz dziennie. mi to wystarczylo. ja robilam kolo 18. ale nie wiem o ktoryej Ty ten robilas i po jakim czasie powinno sie powtorzyc zeby bylo widac roznice bo jak jak mowie ja obilam raz dziennie