Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska, no pewnie, że rośnie :)

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Suuuuper! kiedys robilam takie testy ,ale zapominalam... I robilam tylko jeden dziennie, w tym miesiacu mam usatwione 20 alarmow i gonie do wc nawet jak jestem na meetingu to wymykam sie :D zeby tylko oni wiedzieli co ja robie haha :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    A my chyba bedziemy testowac w tym samym czasie... Niestety juz w listopadzie :) 3ymam za nas kciuki! :)

• Asiulka83 Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :) a ja od nie dawna zaczelam robic testy owolucyjne ( 4 dni :) i nic z nich nie rozumiem :/ dziś 17 dc raczej mam po owulce a testy pokazuja ciagle dwie krechy tyle ze slabe czy to tak ma być ? myslalam ze po owulce powinna być jedna a dwie przed ?

ukdy3e5e07dpccv2.png
    19.12. jest <3 , 09.01 3.84 cm <3 , 21.01 5,65 cm <3, 6.02 8,06 cm Boy <3 2.03 238g <3 15,05 1500 g <3 27.07 3540 <3
    ukdyj44j0v7sy1vp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka83 wrote:
    witam :) a ja od nie dawna zaczelam robic testy owolucyjne ( 4 dni :) i nic z nich nie rozumiem :/ dziś 17 dc raczej mam po owulce a testy pokazuja ciagle dwie krechy tyle ze slabe czy to tak ma być ? myslalam ze po owulce powinna być jedna a dwie przed ?
    Pozytywny test owu jest jak druga kreska jest taka sama lub mocniejsza jak kontrolna. Jeśli jest ona słaba to znaczy ze test jest negatywny

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:11

Asiulka83 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/6daed5798331.jpg.html laseczki to pozytywny test owu czy negatyw?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/6daed5798331.jpg.html laseczki to pozytywny test owu czy negatyw?

ja bym to uznala za jeszcze nagatywny ale owu jest blisko :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/e84b61a48f6e.jpg.html i tak bez lampy dziewczyny

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weźcie mi powiedzcie bo zgłupiałam 30 dc a ja bym dopiero owulacje miała mieć ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takiej krechy jeszcze przy testach owu nie miałam

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    https://naforum.zapodaj.net/e84b61a48f6e.jpg.html i tak bez lampy dziewczyny

no tutaj ta kreska jest bardziej widoczna. ja bym za jakis czas zrobila drugi i porownala te 2 testy

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Weźcie mi powiedzcie bo zgłupiałam 30 dc a ja bym dopiero owulacje miała mieć ?

testy owu potrafią wyjsc pozytywne w ciazy
    albo jaktycznie dopiero owu masz

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2016, 12:32

AJA_S lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie . Czyli co owulacje mam mieć za chwilę? Zgłupiałam teraz całkowicie. Jest niewiele słabsza od tej kontrolnej w sumie...

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ciąży to nie jestem na bank. Chyba że mnie po tym inofolicu ruszyło po dwóch tygodniach i mam owulacje

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powtórz test wieczorem i wrzuć na forum zobaczymy wtedy

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok tak zrobię :) dobrze że nam wczoraj ten prąd wieczorem wyłączyli to były przytulanki

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i nie wyrzucaj tego testu co pokazałaś. jak zrobisz drugi opisz ktory jest ktory i najlepiej zrob jedno zdjecie obu testom bedzie lednie widac czy ciemnieje kreska czy jasnieje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    aaa i nie wyrzucaj tego testu co pokazałaś. jak zrobisz drugi opisz ktory jest ktory i najlepiej zrob jedno zdjecie obu testom bedzie lednie widac czy ciemnieje kreska czy jasnieje.
    Y
    Ok tak zrobię. Dzięki za instrukcje. Już zgłupiałam właściwie. O której powtórzyć?

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 października 2016, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Y
    Ok tak zrobię. Dzięki za instrukcje. Już zgłupiałam właściwie. O której powtórzyć?

tu moze ktos inny Ci doradzi bo ja wyraznie widzialam kiedy jes towu jak robilam raz dziennie. mi to wystarczylo. ja robilam kolo 18. ale nie wiem o ktoryej Ty ten robilas i po jakim czasie powinno sie powtorzyc zeby bylo widac roznice bo jak jak mowie ja obilam raz dziennie

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 20 października 2016, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po około 6h mozna powtórzyć ale nie dłużej niż 8h ;)

17.11.17-poronienie całkowite
‹‹ 250 251 252 253 254 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ