Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No a u mnie brzuch raczej za bardzo nie boli jak narazie nic nie zapowiada okresu no ale test rano byl negatywny a jutro dzien spodziewanej miesiaczki tylko dzisiaj temperatura nie spadla wiec nic na razie jej nie zapowiada zobacze czy jutro bedzie spadek czy nie..... Juz sama nie wiem co myslec
-
nick nieaktualny
-
vercia wrote:Annie, mielone siemie lniane można po prostu dodać do potrawy bez żadnej obróbki termicznej.
Z tym mielonym to mam wątpliwości, bo wyczytałam, że ono szybko traci swoje właściwości po zmieleniu, więc powinno się samodzielnie mielić i od razu wykorzystywać. Ja nie mam młynka, więc łatwiej jednak mi zagotować.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Dołączam do październikowych testerek jak myślicie czy z mojego wykresu jest szansa ze test bedzie pozytywny?? Owu z usg 13 dc - 13.10. Mam zamiar zrobic test pod koniec przyszłego tygodniaSzczęśliwa mama Majeczki :*
Dziecinka (10 tydzień) (*) 8.2015 -
E_w_c_i_a wrote:Dołączam do październikowych testerek jak myślicie czy z mojego wykresu jest szansa ze test bedzie pozytywny?? Owu z usg 13 dc - 13.10. Mam zamiar zrobic test pod koniec przyszłego tygodnia
-
nick nieaktualny
-
Witam
Dziśkolejny sen, tym razem nie taki jak wczoraj. Kupiłam jeansy i pokazałam je klientce kazała przymierzyć i okazało się, że są za ciasne i ledwo co w nie weszłam.
Obudziłam się około 4:30 zobaczyłam na zegarek i poszłam dalej spać. Tym razem mierzenie temp miało jednak sens. Poszła delikatnie w górę. Nadal czekam...Pozytywne nastawienie -
nick nieaktualnynitta32 wrote:zagladam do Was i bardzo trzymam kciuki! Zycze Wam zebyscie juz nie musialy dłuzej czekać na wymarzone 2 kreseczki. Wszystkiego dobrego!
kate88:), emerald_m, AJA_S lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa dziś testowałam z rana, specjalnie mocz trzymałam całą noc, mimo, że już o 5 chciało mi się siku Niestety biel wizira Tylko tam gdzie powinna być kreska ciążowa zrobiło się różowo Ale wczoraj bardzo dużo piłam wieczorem, może mocz nie taki jak trzeba Dziś 28dc, prawdopodobnie 13dpo. Plamienia żadnego nie było. Ale zaczyna mnie ćmić brzuch... Ja mam ciągle nadzieje Jak myślicie, test mógłby jeszcze nic nie pokazać?
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Dziewczyny trzy dni mnie brzuch bolał czasem tak że siadać musiałam ostrożnie bo wszystko w środku czułam. A dziś mnie boli lewy jajniki. Mam 30 dc co na okres mnie boli?
Jak dobrze wiesz większość objawów ciażowych i na okres jest takich samych, może i na okres cię boli a może na ciążę Nie ma co wróżyć z fusów, poczekasz jeszcze chwilę i będziesz wiedziała -
nick nieaktualnyvercia wrote:Jak dobrze wiesz większość objawów ciażowych i na okres jest takich samych, może i na okres cię boli a może na ciążę Nie ma co wróżyć z fusów, poczekasz jeszcze chwilę i będziesz wiedziała
Na ciążę to nawet nie liczę. Zastanawiam się czy to na okres czy na owulke ale teraz w 30 dc owulacja ? Bez sensu