Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOlciuska wrote:A wiec ja zwieksze tez do 4 dziekuje.
z tym ze ja nie mialam większego problemu z sluzem w kazdym cyklu byl. biore poprostu na polepszenie (zeby nie zabraklo go nagle) jak Ty nie masz sluzu ja bym brala 2x po 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 15:17
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny
za wszystkie trzymam kciuki, na każdą z nas przyjdzie pora
nie pomogę jeśli chodzi o wiesiołki i siemię i inne bo tak na prawdę to pierwszy nasz cykl starań, wcześniejszego nie liczę bo nawet nie wiedziałam kiedy mi owu wypada - może to głupie bo ja prawie 35 na karku, o syna staraliśmy się 2 miesiące, teraz 1-2 miesiące, a ja do zeszłego tygodnia byłam przekonana, że dni płodne oblicz się w następujący sposób 7 dni okresu, 7 dni niepłodnych, 7 dni płodnych, 7 dni niepłodnych - to jeszcze z nauk przedmałżeńskich - wiedza z liceum
z synem nam się udało raczej przez przypadek bo jeszcze młodzi i niewyżyci byliśmy więc często i namiętnie było, a teraz trochę spokojniej, z rozmysłem
jeszcze trzy miesiące temu u gina byłam i narzekałam na uporczywe upławy - czytaj śluz płodny (aż mi wstyd ale ja na prawdę nie wiedziałam co to jest i się bałam, że coś ze mną nie tak )
hi hi hiOlciuska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:z tym ze ja nie mialam większego problemu z sluzem w kazdym cyklu byl. biore poprostu na polepszenie (zeby nie zabraklo go nagle) jak Ty nie masz sluzu ja bym brala 2x po 3
Myslalam ze to troszke za duzo.. Ale tak zrobie! Bo nie mam go wogole . -
nick nieaktualnyOlciuska wrote:Myslalam ze to troszke za duzo.. Ale tak zrobie! Bo nie mam go wogole .
łykaj smialo nic Ci nie bedzie. nie zaszkodzi a moze jedynie pomoc. pamietaj tylko ze do owu! ja nie robie testow owu ani nie mam monitoringu wiec biore na oko. jak jest u mnie szczyt sluzu ze jest go duzo to odstawiam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:łykaj smialo nic Ci nie bedzie. nie zaszkodzi a moze jedynie pomoc. pamietaj tylko ze do owu! ja nie robie testow owu ani nie mam monitoringu wiec biore na oko. jak jest u mnie szczyt sluzu ze jest go duzo to odstawiam
-
Olciuska wrote:Oki tak tez zrobie, poniewaz robie testy owu wiec bede wiedziala kiedy odstawic. A moze to i glupie pytanie.. hihi czy taki sluz jest tylko jednego dnia? (ten plodny)
Olciuska lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny