Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Laseczki czy jest jakiś sposób na przyspieszenie okresu? Brzuch mnie boli dziś cholernie już trzeci dzień jak siadam jak chodzę no okropnie. A okresu brak? Może można mu jakoś pomóc się zjawić
Mi często pomagało ♡Eleni lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:No chyba dziś spróbuję. W ogóle mam głupie myśli żeby zatestowac ale po czym mogłabym zajść jak seksu prawie wcale nie było i owu też. Ehh
A to pewne, że owulacji nie było? Może była później?
Ja mam pytanie Wit D3 + K2MK7 mogę brać przez cały cykl?17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualny
-
Klameczka wrote:Aja, tak możesz brać cały cykl ja już od kilku miesięcy biorę, ale mam duży niedobór
A czy jak B teraz w listopadzie będzie brał 3ms Salfazin i Androvit. Ma przestać jak skończy opakowanie czy może brać dalej?
Stokrotka ja mam cichą nadzieję że albo maluszek jest albo będzie owulka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 października 2016, 20:17
17.11.17-poronienie całkowite -
Aja, wydaje mi się, że może brać dalej. Szczególnie, że to okres jesienno zimowy i mało słońca, to tym bardziej się przyda:) a dużą dawkę bierze?PCOS, niedoczynność tarczycy, Hashimoto, IO
Ponad 2lata starań,
09.16 - pierwsza stymulacja gonalem i pregnylem,
10.16- druga próba gonal+pregnyl -
nick nieaktualny
-
Co liczę? Ja 2dc...
Klameczka witaminy D Bartek nie bierze... raczej chodzi mi o jego suple... po jednej tabletce dziennie rano. W połowie listopada będzie szedł na badanie nasienia (w czerwcu kiepskie wyniki) no i nie wiem czy nie przesadzi z tymi witaminami jak będzie brał je dłużej niż 3miechy.17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:Co liczę? Ja 2dc...
Klameczka witaminy D Bartek nie bierze... raczej chodzi mi o jego suple... po jednej tabletce dziennie rano. W połowie listopada będzie szedł na badanie nasienia (w czerwcu kiepskie wyniki) no i nie wiem czy nie przesadzi z tymi witaminami jak będzie brał je dłużej niż 3miechy.
No napisałaś że albo liczysz że jest ciąża albo że owulka będzie -
nick nieaktualny