Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
aaagaaa89 wrote:Spotkałam się wczoraj z opinią lekarza,że beta 35 wcale nie musi Zwiastowac ciąży. Ze póki nie przekroczy 50 to nie ma się co nastawiac. Co Wy na to?2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Ja tez nie obserwuje u siebie sluzu plodnego. Biore wiesiolek, ale nic mi nie pomaga. Moze dlatego, ze tylko jeden cykl go bralam. Czytalam gdzies, ze potrzeba trzech miesiecy, zeby zaczal dzialac.
Teraz w czasie owulacji sprobowalam brac Mucosolvan, bo podobno rozrzedza zbyt gesty sluz. Cos tam zauwazylam, ale to chyba byla sperma, bo wtedy intensywnie dzialalismy Wydaje mi sie, ze tez nie zadzialal. Od wczoraj zaczelam pic siemie lniane, bo to mozna pic caly cykl a nie tylko do owu jak wiesiolek. Ostatnia deska ratunku
Pocieszam sie, ze dziewczyny ktore nie obserwowaly u siebie sluzu plodnego tez w ciaze zaszly.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie, mi pomagało siemię lniane mielone. A to prawda, moja bratowa jest w 11tygodniu z drugim dzieckiem. Zachodzili od razu w pierwszym cyklu starań. Ale nigdy nie wie kiedy ma owulke. Nie ma żadnych sluzów nigdy. Ja przeważnie wiedzialam kiedy mialam owulke i mialam śluz a nie moglam zajsc przez rok.
-
sandri_1 wrote:Ja mam bardziej biały, kremowy śluz. Nie uplawy, bo uplawy to choroba. Ale owszem, miewam nawet dosc sporo śluzu, nawet czasem wodnistego. I odczuwam często mokro przez te śluzy.
no źle się wyraziłam. Mokro, mokro jak diabełWartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
Hej dziewczyny
A jednak betę zaliczyłam wcześniej niż planowałam - ciekawe gdzie podziała się moja cierpliwość
Oto wynik: 67,2 mIU/ml według norm w moim lab 3 tydz 16 - 156
w piątek powtórka i zobaczymy czy przyrastaMadziulla, kaka470, sandri_1, roslinka, kate88:), aaniluap, Kicirożek, AJA_S, Kasiula09, melmarmis, Paula_29, VillemoVilo, Annie1981, Migracja, cookiemonsterka, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŚwinkaMinka wrote:Hej dziewczyny
A jednak betę zaliczyłam wcześniej niż planowałam - ciekawe gdzie podziała się moja cierpliwość
w piątek powtórka i zobaczymy czy przyrasta
gratulacje!!! -
ŚwinkaMinka wrote:Hej dziewczyny
w piątek powtórka i zobaczymy czy przyrasta
Świnka- gratki !Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny