Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Malwiś124 wrote:Tylko piersi jak balony i pelno sluzu no i tradzik, ktory zawsze mam przed @
Malwiś, gratulacje! Czy moglabyś napisac jaki miałaś ten śluz?czy bezbarwny czy mleczny?
Ja jestem juz kilka dni po owu i czuję,że mam duzo śluzu jak nigdy, ale jeszcze za wcześnie żeby testować.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
melmarmis wrote:Aja tulę Ale za długo się nie smuć! Głowa do góry i pozytywne myślenie, kropuś nie chce mieć smętnej mamusi Jak klinikę masz na luty to pewnie najpóźniej w styczniu będą II kreseczki17.11.17-poronienie całkowite
-
Malwiś124. O rany jakie grube, wyraźne krechy! Gratulacje! Poproszę trochę ciążowych fluidów
anet90. W 22 dc ma przyjść @? Takie krótkie masz cykle? Z tego co czytałam na forach to niektórym dziewczynom w ciąży wychodziły pozytywne testy owu a innym nie, mimo ciąży. Tylko to były dwie takie same kreski czyli pozytyw.
AJA_S. Rozumiem Cię. Tulę, tylko to mogę zrobić.
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:AJA_S. Rozumiem Cię. Tulę, tylko to mogę zrobić.
Dziękuję skarbie :*
Mam dziewczyny dość dziwne pytanie bo to jedno mi nie daje w tym wszystkim spokoju... Mam dalej mocno rozpulchnioną pochwe i szyjke wysoko twardą zamkniętą
Nieźle się nagimnastykowałam by ją znaleźć. zawsze podczas @ mam nisko miękka i otwarta. Myślicie że powinnam z tym się zgłosić do gina? czy po prostu od czasu do czasu może być inaczej?17.11.17-poronienie całkowite -
Aja ja na okres też mam nisko szyjkę i jest otwarta, jeśli masz wysoko i zamkniętą to może to być implantacja (chociaż nie wiem kiedy miałas owu, ale jeśli 1 pażdziernika to trochę późno, ale też nie jest niemożliwe - tempki nie mierzysz, trudno ocenić mogła być 4 lub 5 października). Wiele dziewczyn będąc w ciąży ma plamienia/krwawienia 2-3 dniowe w terminie spodziewanego okresu nawet przez 3-4 miesiące. Jak wygląda to twoje plamienie, są w nim skrzepy krwi??
A ja dziś znowu wysikałam bladziocha, kreska a nie jakiś tam cień cienia, ale dalej blada, spodziewałam się że będzie wyraźniejsza, niestety znowu miałam test 25 strumieniowy bo innego w aptece nie mieli.
Okres powinien byś w czwartek więc czekam, w poniedziałek jak nie przyjdzie to beta - czy betę można robić w południe (dopiero wtedy mam przerwę pomiędzy jedną pracą a drugą). Jakie jeszcze badania krwi robiłyście?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla wrote:U mnie jest między 5 a 7 dpo i juz mam pełne majty...juz mnie kusi do testowania ale musze wytrzymać. Planuje z tydz ale zobaczymy jak tam moja cierpliwość się ma
nitta32 lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie -
A ja dziś znowu wysikałam bladziocha, kreska a nie jakiś tam cień cienia, ale dalej blada, spodziewałam się że będzie wyraźniejsza, niestety znowu miałam test 25 strumieniowy bo innego w aptece nie mieli.
u mnnie podobna sytuacja tzn test nie jest bardo wyrazny ale nie ma watpliwosci ze sa 2 kreski. Jestem juz po terminie @. Sprawdzalam ostroznie szyjke wczoraj i byla mega twarda zamknieta i niesko. Nigdy tak twardej nie zaobserwowalam. JUz nie bede tak zagladac.
Trzymam kcuki za Ciebie!!! -
No a mi temperatura nie spadla wiec postanowilam zrobic test ale niestety nic nie wyszlo a juz myslalam ze sie udalo bo jak nigdy piersi mnie nie bolaly a przed okresem to i z ponad tydzien bolaly tak samo z brzuchem teraz niedawno zaczal bolec i to lekko no nic zobacze czy tempka jutro spadnie czy nie bo na razie okresu nie widac
-
nick nieaktualnymelmarmis wrote:Malwiś124 ale krechy!! graty
Roślinka mi ta Twoja choroba ciążą zajeżdża
Obyś miała rację Dziś już lepiej się czuje, gorączka spadła, tylko czasami mnie na tron pogoni. Kochane jutro testuje, trzymajcie kciuki! Narazie czysto, żadnych plamień tylko śluzu mało i raczej lepki, wodnisty niż kremowy. Ale mam nadzieję, że to źle nie wróżycookiemonsterka, melmarmis lubią tę wiadomość
-
dziewczyny gratuluję wysikanych dwóch kresek,a te co mają cienie to spokojnie czekajcie na pewno zciemnieją! Październik jest magiczny i już! Ja nadal nie wierzę w o co się dzieje, że udało się i jestem w ciąży Bądźcie dobrej myśli! Trzymam kciuki!
A @ kobietki tulę mocno i walczcie w listopadzie!! <3<3nitta32 lubi tę wiadomość