X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • melmarmis Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwiś124 ale krechy!! graty :)

Roślinka mi ta Twoja choroba ciążą zajeżdża :P

roslinka lubi tę wiadomość

Szymek :*
    uu6evgk.png
  • melmarmis Ekspertka

Wysłany: 18 października 2016, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja tulę :( Ale za długo się nie smuć! Głowa do góry i pozytywne myślenie, kropuś nie chce mieć smętnej mamusi :) Jak klinikę masz na luty to pewnie najpóźniej w styczniu będą II kreseczki

Szymek :*
    uu6evgk.png
  • VillemoVilo Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wpadłam pogratulować pozytywów. Czytam Was na bieżąco, bo kocham lajkować pozytywne wiadomości.

Tulę dziewczyny z małpami. Listopad będzie Wasz:)

melmarmis lubi tę wiadomość

k0kdanlirkz38pxc.png
    k0kdvcqg5yj19pn8.png
  • madzialenka84 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwiś124 wrote:
    Tylko piersi jak balony i pelno sluzu no i tradzik, ktory zawsze mam przed @

Malwiś, gratulacje! Czy moglabyś napisac jaki miałaś ten śluz?czy bezbarwny czy mleczny?

Ja jestem juz kilka dni po owu i czuję,że mam duzo śluzu jak nigdy, ale jeszcze za wcześnie żeby testować.

[link=https://www.suwaczki.com/]mhsvio4pxyysgaud.png[/link]

[*] 5/6 tc listopad 2016

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melmarmis wrote:
    Aja tulę :( Ale za długo się nie smuć! Głowa do góry i pozytywne myślenie, kropuś nie chce mieć smętnej mamusi :) Jak klinikę masz na luty to pewnie najpóźniej w styczniu będą II kreseczki
    Może nie byłoby tragedii gdyby nie to że całkiem obce mi osoby mówiły że "promienieje". To chyba bardziej boli, takie nastawienie ludzi trzecich niż sam fakt @... No cóż trudno... Walne sobie winko, kolejny horror i pijana pójdę spać... Plan na dziś :(

17.11.17-poronienie całkowite
  • mika1987 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla nowych fasoleczek:))

Ja sie wsciekne.. Bo znowu @ nie przychodzi.. Juz myslalam ze ten progesteron cos da.. Bo juz 6 dzien nie biore.. Ciagle wodnisty sluz, ktory juz drugi tydz sie ciagnie. Chyba musze isc do gina z tym:((

iv09krhme1fe56cn.png

f2w3rjjgc0akmsfq.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malwiś124. O rany jakie grube, wyraźne krechy! Gratulacje! :) Poproszę trochę ciążowych fluidów :)

anet90. W 22 dc ma przyjść @? Takie krótkie masz cykle? Z tego co czytałam na forach to niektórym dziewczynom w ciąży wychodziły pozytywne testy owu a innym nie, mimo ciąży. Tylko to były dwie takie same kreski czyli pozytyw.

AJA_S. Rozumiem Cię. Tulę, tylko to mogę zrobić.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 18 października 2016, 22:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    AJA_S. Rozumiem Cię. Tulę, tylko to mogę zrobić.

Dziękuję skarbie :*

Mam dziewczyny dość dziwne pytanie bo to jedno mi nie daje w tym wszystkim spokoju... Mam dalej mocno rozpulchnioną pochwe i szyjke wysoko twardą zamkniętą o.O

Nieźle się nagimnastykowałam by ją znaleźć. zawsze podczas @ mam nisko miękka i otwarta. Myślicie że powinnam z tym się zgłosić do gina? czy po prostu od czasu do czasu może być inaczej?

17.11.17-poronienie całkowite
  • ŚwinkaMinka Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja ja na okres też mam nisko szyjkę i jest otwarta, jeśli masz wysoko i zamkniętą to może to być implantacja (chociaż nie wiem kiedy miałas owu, ale jeśli 1 pażdziernika to trochę późno, ale też nie jest niemożliwe - tempki nie mierzysz, trudno ocenić mogła być 4 lub 5 października). Wiele dziewczyn będąc w ciąży ma plamienia/krwawienia 2-3 dniowe w terminie spodziewanego okresu nawet przez 3-4 miesiące. Jak wygląda to twoje plamienie, są w nim skrzepy krwi??

A ja dziś znowu wysikałam bladziocha, kreska a nie jakiś tam cień cienia, ale dalej blada, spodziewałam się że będzie wyraźniejsza, niestety znowu miałam test 25 strumieniowy bo innego w aptece nie mieli.
    Okres powinien byś w czwartek więc czekam, w poniedziałek jak nie przyjdzie to beta - czy betę można robić w południe (dopiero wtedy mam przerwę pomiędzy jedną pracą a drugą). Jakie jeszcze badania krwi robiłyście?

3jvzx1hp5ghrc9im.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Świnka do bety nie trzeba być na czczo możesz iść w ciągu dnia. Trzymam kciuki <3

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie jest między 5 a 7 dpo i juz mam pełne majty...juz mnie kusi do testowania ale musze wytrzymać. Planuje z tydz ale zobaczymy jak tam moja cierpliwość się ma :)

• cookiemonsterka Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny miałam dzisiaj bardzo dziwny sen... poszłam do gin na usg mówi i pokazuje monitor, że tu są zacieki i skrzepy a to wskazuje na okres :/
    Eeee i co to znaczy?

Pozytywne nastawienie :)

Wysłany: 19 października 2016, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    U mnie jest między 5 a 7 dpo i juz mam pełne majty...juz mnie kusi do testowania ale musze wytrzymać. Planuje z tydz ale zobaczymy jak tam moja cierpliwość się ma :)
    Haha mam tak samo tylko jestem 10/11dpo czekam do jutra co będzie z temp. Jak urośnie ttestuje jak.spadnie czekam na wredną

nitta32 lubi tę wiadomość

• nitta32 Ekspertka

Wysłany: 19 października 2016, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś

A ja dziś znowu wysikałam bladziocha, kreska a nie jakiś tam cień cienia, ale dalej blada, spodziewałam się że będzie wyraźniejsza, niestety znowu miałam test 25 strumieniowy bo innego w aptece nie mieli.

u mnnie podobna sytuacja tzn test nie jest bardo wyrazny ale nie ma watpliwosci ze sa 2 kreski. Jestem juz po terminie @. Sprawdzalam ostroznie szyjke wczoraj i byla mega twarda zamknieta i niesko. Nigdy tak twardej nie zaobserwowalam. JUz nie bede tak zagladac.
    Trzymam kcuki za Ciebie!!!

zem3x1hpkw9psn8g.png
    18cs
    r904m5w.png
  • tubispl Przyjaciółka

Wysłany: 19 października 2016, 07:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No a mi temperatura nie spadla wiec postanowilam zrobic test ale niestety nic nie wyszlo a juz myslalam ze sie udalo bo jak nigdy piersi mnie nie bolaly a przed okresem to i z ponad tydzien bolaly tak samo z brzuchem teraz niedawno zaczal bolec i to lekko no nic zobacze czy tempka jutro spadnie czy nie bo na razie okresu nie widac

xnw4qqmzuoifsosb.png
  • kate88:) Autorytet

Wysłany: 19 października 2016, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cookie ja też 10 dpo i jak narazie zamierzam nie testować do niedzieli ;) zobaczymy co z tego wyjdzie ;)

cookiemonsterka lubi tę wiadomość

19.01.2018 nasz skarb Natalka <3 3230g 54cm <3
    l22n8u69xb9092j8.png
    Aniołeczek 5.12.16 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2016, 08:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melmarmis wrote:
    Malwiś124 ale krechy!! graty :)

Roślinka mi ta Twoja choroba ciążą zajeżdża :P

Obyś miała rację :) Dziś już lepiej się czuje, gorączka spadła, tylko czasami mnie na tron pogoni. Kochane jutro testuje, trzymajcie kciuki! :D Narazie czysto, żadnych plamień tylko śluzu mało i raczej lepki, wodnisty niż kremowy. Ale mam nadzieję, że to źle nie wróży ;)

cookiemonsterka, melmarmis lubią tę wiadomość

Wysłany: 19 października 2016, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate umnie temp spadła tylko przez ten koszmar obudziłem się po 4 :/ i tempka niższa. Coś czuję, że nic nie będzie z tego cyklu :(

Wysłany: 19 października 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Roslinka trzymam kciuki :)

roslinka lubi tę wiadomość

• aaandzia Ekspertka

Wysłany: 19 października 2016, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny gratuluję wysikanych dwóch kresek,a te co mają cienie to spokojnie czekajcie na pewno zciemnieją! Październik jest magiczny i już! Ja nadal nie wierzę w o co się dzieje, że udało się i jestem w ciąży <3 Bądźcie dobrej myśli! Trzymam kciuki!
    A @ kobietki tulę mocno i walczcie w listopadzie!! <3<3<3

nitta32 lubi tę wiadomość

p19u9jcgn14q5xd7.png

dVYCp1.png
‹‹ 243 244 245 246 247 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ