Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicirożek, karygodne zachowanie lekarki. Moim zdaniem lekarz powinien poinformować o zagrożeniach itd, a nie kobiecie w ciąży ciągle o poronieniu mówić Osobiście uważam, że warto mieć sprawdzonego, zaufanego lekarza, ale też świetnego specjalistę. Osobiście też wolę mężczyznę ginekologa Jednak mężczyzna zawsze inaczej podchodzi do kobiety, niż kobieta
Melmarmis, gratulujęKicirożek, melmarmis lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, walnijcie mnie w mój głupi łeb i powiedzcie, że w 5 dpo nie jest możliwe czuć cokolwiek. Cały dzień boli mnie dziś podbrzusze. Do tej pory czułam tylko lewy jajnik i ból promieniujący do pachwiny. Dzisiaj od nocy czuję całe podbrzusze z naciskiem na prawą stronę.
Raczej nie mam żadnego stanu zapalnego, bo u mnie to się szybko objawia "na zewnątrz". Nie jest to też silny ból. Raczej nieustannie czuję, że mam macicę. Mimo że nie jestem jakoś bardzo zafiksowana przez to ciągłe uczucie nie mogę przestać myśleć o tym, czy może "coś z tego będzie" i jest samonakręcająca się spirala. -
siedzę w robocie dziś i skupić się nie mogę.
teraz znów w niepewności czy na kolejnej wizycie zabije to serduszko czy też nie ?!
podobno u kobiety z tyłozgięciem macicy trudniej jest wydobyć obraz USG. tyle się wczoraj dowiedziałam.
to przykre ale wczoraj mogłam najlepiej przepraszać że zaszłam w ciążę to lekarkę.
szok i niedowierzanie !
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
I chyba po mojej "ciąży" tak mnie wkurzyli w pracy że poczułam mokro....
Ciemne wodniste plamienie... co prawda szyjka bardzo wysoko jak na @(wczoraj była nisko) i pochwa dalej rozpulchniona ale już nie tak jak wczoraj... Czekam na @ A w lutym witaj kliniko17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:I chyba po mojej "ciąży" tak mnie wkurzyli w pracy że poczułam mokro....
Ciemne wodniste plamienie... co prawda szyjka bardzo wysoko jak na @(wczoraj była nisko) i pochwa dalej rozpulchniona ale już nie tak jak wczoraj... Czekam na @ A w lutym witaj kliniko
emerald_m lubi tę wiadomość
Natalia 27.03.2016
-
AJA_S wrote:I chyba po mojej "ciąży" tak mnie wkurzyli w pracy że poczułam mokro....
Ciemne wodniste plamienie... co prawda szyjka bardzo wysoko jak na @(wczoraj była nisko) i pochwa dalej rozpulchniona ale już nie tak jak wczoraj... Czekam na @ A w lutym witaj kliniko
Kochana...
Bierz strzelbę i wypędzaj małpę gdzie pieprz rośnie!02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
She86 wrote:
Melmaris, gratuluję
Mamuśka17, super, że bliźniaki trzymam kciuki za
21.01.2014. synek
05.01.2018. synek
12.03.2015 - 10tc [*] 12.05.2016 - 10tc [*] MTHFR C677T homozygota; -
Dzis druga kreska duzo bardziej wyrazna niz wczoraj! Robiałam 2 testy, 1=10 a 2=25 czułość. Na tych dwoch testach byla druga kreseczka kochana. Tak sie ciesze!
Życze Wam kochane zebyscie zobaczyly pozytywny w tym miesiacu a ktora ma @ szczerze zycze jeszcze w tym cyklu!AJA_S, aaagaaa89, cookiemonsterka, She86, kate88:), kaka470, melmarmis, Kasiula09 lubią tę wiadomość
-
emerald_m wrote:Przepraszam, przypadkiem polubiłam,a nie lubię bardzo. Aja, nie świruj, żadnej małpy ma nie być.
Melmaris, gratuluję
Mamuśka17, super, że bliźniaki trzymam kciuki za
Ból brzucha typowy...
Koniec fantazjowania na ten cyklWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 16:20
17.11.17-poronienie całkowite -
Gratuluje zafasolkowanym:) Dziewczyny i mnie cisza @ nie widać nie słychać. Jak zaczyna mnie brzuch pobolewać lece do łazienki jak szalona i sprawdzam. Czysto... niby dzisiaj zrobilam kolejny test ale sama nie wiem czy coś na nim widzę. Daję sobie czas do piątku. Jak nie przyjdzie @ ide na bete. A to mój test
<a href=https://zapodaj.net/0df195fb84531.jpg.html>20161018_153057.jpg</a>