Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kobitki, podczytuje Was na bieżąco, ale nie ogarniam wszystkiego W każdym razie gratulacje dla nowych ciężarówek Ja dziś cały dzień w łóżku leżę, w nocy chwyciła mnie biegunka i nawet jeden rzyg był... Teraz mierzyłam temperaturę to mam 38 stopni... Poradźcie kochane czy mogę wypić taką saszetkę rozpuszczalną typu Fervex? Testuje za 2 dni. Nie zaszkodzi dla ewentualnej ciąży?
-
Witam wszystkie. Tutaj jestem nowa. Ja rowniez sie staram o dzidziusia juz ponad 9msc. @ gdzies sie zagubila bo ma opoznienie 4dni, ale nadzieja jest chodz w cuda nie wierze. Bo piersi jak balony i duzo sluzu kremowego:( a testowac jak narazie nie chce
-
roslinka wrote:Witajcie kobitki, podczytuje Was na bieżąco, ale nie ogarniam wszystkiego W każdym razie gratulacje dla nowych ciężarówek Ja dziś cały dzień w łóżku leżę, w nocy chwyciła mnie biegunka i nawet jeden rzyg był... Teraz mierzyłam temperaturę to mam 38 stopni... Poradźcie kochane czy mogę wypić taką saszetkę rozpuszczalną typu Fervex? Testuje za 2 dni. Nie zaszkodzi dla ewentualnej ciąży?
Sprawdz co fervex ma w skladzie. Jesli paracetamol to mozna, jesli ibuprofen to niebardzo.roslinka lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualny
-
Olciuska Ja odstawiam wiesiolka jak mam test owu pozytywny, czyli kreski sa conajmniej takie same.
Malwis124. Witam, ja rowniez niedawno dolaczylam. Ja na Twoim miejscu juz dawno bym tesowala A Ty w ogole nie chcesz czy czekasz do jakiegos terminu?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Annie1981 wrote:Olciuska Ja odstawiam wiesiolka jak mam test owu pozytywny, czyli kreski sa conajmniej takie same.
Malwis124. Witam, ja rowniez niedawno dolaczylam. Ja na Twoim miejscu juz dawno bym tesowala A Ty w ogole nie chcesz czy czekasz do jakiegos terminu?
Chce i nie wytrzymalam i polecialam do rossmana i mam cholera mam 2 krechy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Migracja, kaka470, kate88:), AJA_S, Darkam11, Paula_29, cookiemonsterka, melmarmis, VillemoVilo, Kasiula09, mika1987, santoocha, nitta32, Marteczka93 lubią tę wiadomość
-
Malwiś124 wrote:Dziewczynki pochwale sie Wam oto moje 2 kreseczki upragnione
https://naforum.zapodaj.net/d870a72adab5.jpg.html
Dziękuję dziewczyny... serce krwawi zwłaszcza że pani Basia dziś do mnie podeszła i "dzisiaj też świecą ci się oczka. super", przytuliła mnie i dosłownie 10min później tak mnie zdenerwowali w biurze że poczułam mokro...17.11.17-poronienie całkowite -
AJA_S wrote:Piękne krechy gratulacje :*
Dziekuje:*:*
Ssama jeszcze nie wierze, a wiecie co jest najfajniejsze? Ze moja 3letnia corcia podchodzi do mnie odslania brzuch i szuka dzidziusiaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2016, 19:44
AJA_S lubi tę wiadomość
-
Moze ktos mnie nakieruje na właściwy tor bo już nic nie wiem . tzn. @ ma przyjsc 22 . dzis jest 27 dzien cyklu. wczoraj rano robilam test ciążowy - negatyw . dzis po południu zrobiłam test owulacyjny ( tak po prostu jakoś ) i wyszły 2 kreski testowa delikatnie bledsza niz kontrolna. . powtórzyłam wieczorem i testowa kreska jest bledsza w porównaniu z tą z popołudniowego testowania. .. czy to moze coś oznaczac ? po poludniu się ucieszyłam. iskierka zatliła a teraz... test ciążowy planuje zrobić w piątek , no chyba ze przyjdzie okres...