Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kicirożek wrote:Witajcie,
od wczoraj dokładnie od godziny 19.00 jestem wyjęta z życia.
od 11 lat chodzę do tej samej dr...
Wchodzę i pierwszy jej tekst- co mnie sprowadza, odparłam : że chyba jestem w ciąży bo tak naprawdę dopiero lekarz może ją potwierdzić. Wskoczyłam na "samolot" klasyczne badanie, wszystko ok, zaprosiła na USG dopochwowe. Wierciła, wierciła "ma Pani tyłozgięcie macicy, trudno cokolwiek dostrzec" (jestem w 7 tyg).
Coś tam wynalazła, ale w sumie nie powiedziała mi nic, -"proszę przyjść za 9 dni, może będzie widać serce" myślę sobie ok.
Wywiad: czy na coś choruję itd. mówię, że nie. Dała całą litanię badań do wykonania- ok, do przewidzenia.
Zaczęły się teksty, że w wieku 30 lat to ogólnie dużo rzeczy może się już wydarzyć, pytam o wycieczkę (bo przecież lecę za miesiąc) a ona: poronić można w 2,3,6 miesiącu na to już się wpływu nie ma. Czy Pani poroni w Polsce czy w Afryce to już naprawdę nic nie zmieni!!! Kurwa mać ! mówię, jej - główną moją obawą jest to, że poronię itd a ona mi takie teksty ? Wszystko się może wydarzyć... a co w Hiszpanii szpitali nie ma?! co to ma znaczyć ? ja wiem, że może ale na PIERWSZEJ WIZYCIE TAKIE MI WSTAWIAĆ TEKSTY ? końcówka byłą najlepsza: kwas pani bierze ?! Tak- FOLIK biorę, ona: źle! dała mi jakieś suple oczywiście firmy z którą ma podpisana pewnie umowę.
Czego się pani boi ?! co ma być to będzie... a ja : przebiegu ciązy się boję, chorób, porodu a ona : wszystko się może wydarzyć, testu pappa nie poleca bo drogo a poród boli " bo w biblii nawet jest tak napisane"! dajcie spokój jestem rozwalona. Szukam na szybko jakiegoś lekarza. Dupa jest jeszcze taka że mieszkam w tygodniu w innym mieście niż moje rodzinne i do swojego miasta jeżdzę 50 km.2004 - Agnieszka
2010 - Filip moje skarby
15 Aniołków w tym 4 cb i 3 cbz
NEVER GIVE UP
Mutacje v Leiden, PAI, ANA, AMH 4,18 -
Witaj evve, to był mój 3 cs po poronieniu iiii właśnie przeczytałam betę (14dpo):
beta-HCG 114,80 mIU/ml
dziewczyny kocham Was normalnie :*Madziulla, kaka470, s1985, zakocona, AJA_S, Migracja, kate88:), Kasiula09, cookiemonsterka, ojejku, She86, VillemoVilo, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny... U mnie znowu niepewność. 2 testy negatywne, @ spóźnia się drugi dzień i nic na nią nie wskazuje. Wyjątkowo nic mnie nie boli. Mialam nie testowac w tym miesiącu ale ciężko pracuję fizycznie i wolałabym wiedzieć na czym stoję..Szyjka wczoraj wieczorem bardzo wysoko, rozpulchniona i prawie zamknięta.Ja chyba zwariuję jeśli to owu znowu mi się przesunęła..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Madziulla, testujesz w moje urodziny !
Spróbuj mi tu dwóch kresek nie wysikać, a Cię znajdę...Madziulla lubi tę wiadomość
02.2020 - immunologia ok, trochę za wysokie nk.
5.02 próba udrożnienia jajowodów - shsg Lublin (dr. Pyra) - udało się uzyskać obustronną drożność!
1.11 - Krótki protokół start, 16 zapłodnionych komórek, 2 zarodki
17.12 - Transfer 3.2.2
14.01.2020 - Transfer 8.3
10.2019 - Histeroskopia ok
Fragmentacja poprawiona z 32% na 16% / morfologia z 2% na 5%.
3.07.2019 - Długi protokół IVF start , 10 prawidłowych komórek, 6 zapłodnionych, brak bałwanków.
19.07.2019 - Transfer 12.1
2.04.2019 - Krótki protokół IVF start, 8 komórek, 3 prawidłowe, brak zarodków.
Niedrożność jajowodów - laparoskopia nie pomogła.
-
nick nieaktualny
-
melmarmis wrote:Witaj evve, to był mój 3 cs po poronieniu iiii właśnie przeczytałam betę (14dpo):
beta-HCG 114,80 mIU/ml
dziewczyny kocham Was normalnie :*
poproszę o.wiruski bo takimi chciałabym.się.zarazićmelmarmis lubi tę wiadomość
Pozytywne nastawienie