Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Dziewczynki takie głupie pytanie ile przed okresem zaczyna was boleć brzuch? Mnie do tej pory nigdy przed okresem nie bolał a od wczoraj boli okresu nie ma jeszcze17.11.17-poronienie całkowite
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Ja też wolałabym zrobić test wcześniej niż później. Hamuje mnie tylko jedna rzecz - ciąża biochemiczna. Strasznie się boję, że test będzie pozytywny, ucieszę się a potem test negatywny. Nie wyobrażam sobie tego zawodu.
Dziewczyny, miałyście takie sytuacje?
Czy jest jakiś termin zrobienia testu, który by gwarantował, że pozytywny test już się nie zmieni?
no ja tak miałam- 10- 11 dpo bladziochy, 13dpo biel vizira i beta negatywna
gdybym poczekała do terminu @, nawet bym nie wiedziała...
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny wczoraj pisałam że dostane @ ale do dziś jej nie widzę 16 test biel .. ludzie zwariować idzie oby tylko menda mi się nie zatrzymała .... Mamuśka gratuluję!!! Świetna wiadomość trzymam kiukasy aby wszytko było ok!!!
-
stokrotka92 wrote:Dzięki dziewczyny wypatruje jej z utęsknieniem
A może nie potrzebnie ?
A ja dziś mam termin @ pewnie dostanę bo piersi przestały boleć W sumie w tym cyklu dziwnie bolały...
Muszę się pożalić... Wczoraj w pracy wszyscy próbowali mi wmówić że mam jakieś inne oczy. Takie błyszczące i radosne...
Z początku pomyślałam że może im się zdaje albo po prostu tak jest bo pies swoją ciężką łapą mnie trzepną w samą gałkę oczną(nie zdążyłam zamknąć oka). potem B jak przyjechał do sklepu zapytał się mnie czy płakałam... Albo się na mnie uwzieli.... Albo coś się ze mną dzieję... Ale nie ma żadnych chorób ze świecącymi oczami i zawrotami głowy(to drugie podpiełam do PMS)Migracja lubi tę wiadomość
17.11.17-poronienie całkowite -
Migracja wrote:Hej dziewczyny wczoraj pisałam że dostane @ ale do dziś jej nie widzę 16 test biel .. ludzie zwariować idzie oby tylko menda mi się nie zatrzymała .... Mamuśka gratuluję!!! Świetna wiadomość trzymam kiukasy aby wszytko było ok!!!
A beta nie możliwa tak? Jak pamiętam nie mieszkasz w Pl...
Może zgłoś się do gina albo poczekaj jeszcze z 2dni17.11.17-poronienie całkowite -
nick nieaktualnyAJA_S wrote:A może nie potrzebnie ?
A ja dziś mam termin @ pewnie dostanę bo piersi przestały boleć W sumie w tym cyklu dziwnie bolały...
Muszę się pożalić... Wczoraj w pracy wszyscy próbowali mi wmówić że mam jakieś inne oczy. Takie błyszczące i radosne...
Z początku pomyślałam że może im się zdaje albo po prostu tak jest bo pies swoją ciężką łapą mnie trzepną w samą gałkę oczną(nie zdążyłam zamknąć oka). potem B jak przyjechał do sklepu zapytał się mnie czy płakałam... Albo się na mnie uwzieli.... Albo coś się ze mną dzieję... Ale nie ma żadnych chorób ze świecącymi oczami i zawrotami głowy(to drugie podpiełam do PMS)
Nie kochana potrzebnie cykl był bez owu , miałam prawie dwa tygodnie infekcje intymna więc seksu prawie wcale w tym cyklu nie było w ciągu dwóch ostatnich tygodni był tylko raz także no ciąży napewno nie ma. Czekam niech przyjdzie i zabieramy się z mężem do działania w przyszłym cyklu
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień Dobry
Ja dziś rano dostałam miesiączkę
Co prawda 3 dni przed terminem, ale jej obfitość i ból nie pozostawia wątpliwości.
No i dziwna temperatura jak na miesiączkę, bo 37,1.
Przez chwilę nawet myślałam, że może to plamienie implantacyjne (było u mnie w poprzedniej ciąży), ale okres rozkręca się w takim tempie, że nie nadążam z podpaskami
Powodzenia dziewczyny !!
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Aja_S ja często mam takie oczy
Ja nigdy... no chyba że faktycznie płacze
Klientka mi wczoraj pogratulowała... Byłam w szoku, a ona do mnie...
"No brzusio od jakiegoś czasu jest, ale tak głupio było spytać. A te oczy teraz mówią same przez się" Jej minagdy powiedziałam że nie jestem w ciąży.... Bezcenna
Ja mam dentyste na 2717.11.17-poronienie całkowite -
Aja ja mieszkam w Polsce masz rację poczekam te 2 dni i , ale wiesz jak to jest już 100 myśli na minutę ,zazwyczaj mam regularnie @ . I jakoś pierś mnie lewa boli i jajnik ...
Ej błyszczące oczy słyszałam że wróżą ciąże;) kiedy testujesz ? -
Luccecita Dzieki za odpowiedz. To ja postaram sie poczekac z testowaniem do terminu @. Wolalabym nie wiedziec niz sie tak rozczarowac. Musialo Ci byc ciezko.
A tak dla scislosci, biel pokazala Ci sie jeszcze przed @?
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
Migracja wrote:Aja ja mieszkam w Polsce masz rację poczekam te 2 dni i , ale wiesz jak to jest już 100 myśli na minutę ,zazwyczaj mam regularnie @ . I jakoś pierś mnie lewa boli i jajnik ...
Ej błyszczące oczy słyszałam że wróżą ciąże;) kiedy testujesz ?
Jeśli dzisiaj ani jutro się nie zjawi @ to zatestuje jak przyjdą mi z apteki... Mieszkam na dolnymśląsku a witaminy i teraz testy zamawiam z Apteki w Gdańsku o ponad połowę niższe ceny niż u mnie
Ale nienastawiam się na ciążę... po tak długim czasie nabrałam dystansu;)
Ale wiem jak myśli same sobą rządzą dając różne scenariusze...
No nic po owulacji zdaje się tylko czekać17.11.17-poronienie całkowite