Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny z testem macie 100% racji, ale ten śluz mimo wszystko mnie załamuje. Chyba mam gorszy dzień lub za dużo się naczytałam zapominając, że internet to nie jest pewne źródło informacji.
Z drugiej strony jestem wam niewiarygodnie wdzięczna za te wszystkie ciepłe słowa wsparcia. To jedno z niewielu miejsc gdzie człowiek może liczyć na odrobinę wyrozumiałości i uśmiecha się do monitora zamiast czytać ociekające jadem mamuśki na innych forach/grupach i inne wyrocznie.
Cieszę się bardzo, że tu trafiłam.
melmarmis lubi tę wiadomość
-
MyE nie zastanawiaj się nad śluzem, wyluzuj teraz już nic Ci nie da jego badanie, tym bardziej że nigdzie nie jest jasno określone jaki śluz ma być w przypadku wczesnej ciąży a jaki przed @. Każda jest inna i wychodzi to w rzeczywistości różnie... Teraz to musisz się wyluzować i uzbroić w cierpliwość na te kilka dni, kiedy test będzie już wiarygodny
MyE, babel_2016, Baranek_Aga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamuśka2017 wrote:Ann, jedno co mogę powiedzieć, to że bromergon jest naprawdę skuteczny. Nie mniej jednak najlepiej zacząć od bardzo małej dawki, żeby organizm się przyzwyczaił. W styczniu zaczęłam go brać czy prolaktynie ponad 60. Zaczęłam od 1/2 tabletki, a po tygodniu przeszłam na całą. Po 20 dniach prolaktyna 9. Pełno skutków ubocznych, naprawdę źle się czułam. W lutym Gin kazał odstawić, by zobaczyć, co będzie. W kwietniu prolaktyna znowu 35. Zaczęłam brać bromka, ale najpierw 1/4 tabletki chyba przez miesiąc, potem 1/2 też przez bardzo długi czas, a potem przeszłam na 3/4. We wrześniu prolaktyna 15. Efekt nie spektakularny ale czułam się dobrze no i mi się jakoś bardzo nie spieszyło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 17:28
-
nick nieaktualny
-
Olciuska wrote:lekko widoczna kreska na tescie owu. Odstawic wiesiolka?
A czemu trzeba odstawiać? Wiem, że dziewczyny tak robią, tylko dlaczego właśnie?
Na ulotce wiesiołka nie ma wzmianki, że można go stosować tylko do owulacji, wogole nic nie ma na ten tematNatalia 27.03.2016
-
She86 wrote:A czemu trzeba odstawiać? Wiem, że dziewczyny tak robią, tylko dlaczego właśnie?
Na ulotce wiesiołka nie ma wzmianki, że można go stosować tylko do owulacji, wogole nic nie ma na ten temat
She86 Poczytalam troche na ten temat i prosze :
"Dlaczego nie wolno przyjmować oleju z wiesiołka przez cały czas? Ponieważ jeśli w czasie owulacji dojdzie do zapłodnienia, olej z wiesiołka może wywołać mikroskurcze macicy, a te z kolei poronienie. Wystarczy więc dokładnie obserwować swój cykl, aby bezpiecznie korzystać z dobroczynnych właściwości olejku z wiesiołka."Niedoczynnosc tarczycy.
-
Dziewczyny, ja już po wizycie. Ciąża bliźniacza. Niestety póki co jest tylko jedno serduszko. U drugiego zarodka jeszcze nie ma. Lekarz mówi, że jest dość wcześnie i serduszko jeszcze może się pojawić. Za dwa tygodnie kolejna wizyta. Póki co luteina + duphaston i L4.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 października 2016, 19:10
Jaguś_7810, Madziulla, She86, ZakreconaŻona, VillemoVilo, melmarmis, cookiemonsterka, zakocona, Kasiula09, Paula_29, Kicirożek, Baranek_Aga, kate88:), karolka22, Marteczka93, babel_2016, emerald_m, Migracja lubią tę wiadomość
-
Mamuśka2017 wrote:Dziewczyny, ja już po wizycie. Ciąża bliźniacza. Niestety póki co jest tylko jedno serduszko. U drugiego zarodka jeszcze nie ma. Lekarz mówi, że jest dość wcześnie i serduszko jeszcze może się pojawić. Za dwa tygodnie kolejna wizyta. Puki co luteina + duphaston i L4.
Nic się nie martw Będzie i drugie serduszko ;* ciąża bliźniaczaaa ! aa super ) Teraz wypoczywaj ;****
13 c.s. szczęśliwy !!
Synuś czekamy na Ciebie
-
nick nieaktualny