Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
A u mnie taka sytuacja, mialam testowac w srode (wedlug aplikacji) - negatyw, neastepnego dnia czyli wczoraj rano - druga blada kreska.
Wieczorem 2 rozne testy negatywne,
Dzis rano znow zrobilam 2 testy i na jednym znow jest druga blada kreska, ale na tescie cyfrowym'not pregnant'.
Okresu brak
Peak owulacji wedlug testow owu byl 14dc teraz mam 29dc.
Nie byla robic bety, bo u nas i tak sie czeka 2-3 dni na wynik.
Czy ktoras z was tak miala ze testy roznie pokazywaly?[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u gina. Naszczescie nie zatrzymywał mnie i nie namawiał żebym próbowała dalej naturalnie zajść do grudnia tak jak miało być pierwotnie. Powiedział ze słuszna decyzja. Zanim pójdę na pierwsza wizyte do klinikI mam zbadać tsh, ft4 i prolaktyne. mam wziąść wyniki nasienia męża i moje hsg. No i życzy powodzenia i powiedział ze milowy było jakby nóg prowadzić moja ciążę
sandri_1, Annie1981 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Laski u mnie dziwne objawy. Bolą piersi i teraz brzuch. Może coś jest na rzeczy. Nie nakręcam się bo nie ma czym. Wiem tylko że boli.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Beta u kazdego inaczej przyrasta a ilosc hormonu nie przeklada sie na ilosc dzieci , po za tym moze w lab gdzie robola maja inna miare?
Grunt ze wynim jednoznaczny - jest Was wiecej gratulacje serdecznw i sppkojnycj kolejnych 8 msc szybko zleca