Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzis druga wizyta na szczęście zakończyła sie mega szczęściem ! Fasola ma sie dobrze i rośnie, co najważniejsze widziałam bijące serduszko !!! Magia !
santoocha, kaka470, cookiemonsterka, Asiulka83, Nola, roslinka lubią tę wiadomość
Wartości wypisane w sercu miej, nie na koszulkach ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sandri kochana nie piszę ale śledzę co się u Was dzieje.
Może zamiast się zadręczać idź dla własnego spokoju do lekarza wiem że w tym tyg byłaś i w środę znowu masz wizytę ale wykończysz się sama wiesz ze teraz stres nie jest wskazany. Sciskam Cię mocno i pamiętaj jestem z Tobą kochana. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Co mi pomoga? Nic. Dupka juz łykam. Jak on nie utrzyma ciazy to widocznie tak musi byc i nie da sie nic zrobic. Czasem sie zdarzają samoistne poronienia i chocbym nie wiadomo co robila to i tak nic to nie da. Poczekam cierpliwie do wizyty. Chyba ze sie pogorszy.... Tak tez mowil lekarz.
-
nick nieaktualnyWitam. Test negatywny @ jeszcze brak ale już mam plamienie wiec proszę o wpisanie odpowiedniego znaczka na liście...misja klinika czas zacząć. Spadam na listopad
Życzę na końcówce samych 2 kresek!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2016, 05:27
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny