Październikowe testowanie!
- 

WIADOMOŚĆ
- 
                        nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Madziula. U mnie dzis dokladnie taka sama sytuacja jak u Ciebie. Temp spadla do 36.1. @ powinna sie pojawic w sobote i pewnie sie pojawi. Mam juz niewielka nadzieje.

Rzepakowepole, InBlue. Przykro mi. Tule.

Ja juz nie mam nadzieji brzuch napitala miesiaczkowo...
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualnyMadziulla wrote:Wiesolek bierzesz do owulacji po owulacji juz nie bierzesz
 Oki. Dziekuje, a ja sie martwilam ,ze o nim zapomnialam uf...

Madziulla mam nadzieje ze @ Cie ominie... a jak przyjdzie to listopad bedzie nasz! czesto tak lekarze mowia ,ze jak para sie wybiera do kliniki, staje sie spokojniejsza, bo jest coraz blizej celu i wtedy buum! fasolinka   Madziulla lubi tę wiadomość Madziulla lubi tę wiadomość
- 

Pianistko dokladnie tak jak mowi MadziullaPianistka wrote:Dzięki 
 Okropnie mdli mnie 24 na dobę, wymiotuje nawet po wodzie mdli mnie 24 na dobę, wymiotuje nawet po wodzie do tego głowa mi pęka do tego głowa mi pęka 
 Ogólnie czuje sie jakbym miała kaca giganta po 3 dniowej libacji 
 Ale i tak szczęśliwa, w poniedziałek widzieliśmy Fasolkę i bijące serduszko 
 To musi byc piekne widziec to bijace serduszko juz tak marze o tym! Mam pytanie do
 ciebie jako do doświadczonej Kiedy i jakie mialas pierwsze symptomy ciazy ? Czy jest mozliwe czuc cos 12 dni po ovu? I jeszcze jedno wiesz co u Susany? Po spadku tej bety sie nie odzywa a ja sledzilam wasze watki Gdzie teraz w jakim watku jestescie?

- 
                        nick nieaktualnySusana poronila ;(. Niestety, wydaje mi sie ,ze potrzebuje odpoczac od ovu, choc z tego co widzialam, staran nie zaprzestala.Nola wrote:Pianistko dokladnie tak jak mowi Madziulla
 To musi byc piekne widziec to bijace serduszko juz tak marze o tym! Mam pytanie do
 ciebie jako do doświadczonej Kiedy i jakie mialas pierwsze symptomy ciazy ? Czy jest mozliwe czuc cos 12 dni po ovu? I jeszcze jedno wiesz co u Susany? Po spadku tej bety sie nie odzywa a ja sledzilam wasze watki Gdzie teraz w jakim watku jestescie?
- 

45,2 beta Madziulla, Olciuska, santoocha, aaniluap, kaka470, sandri_1, melmarmis, VillemoVilo, kate88:), justyna14, cookiemonsterka, Migracja lubią tę wiadomość Madziulla, Olciuska, santoocha, aaniluap, kaka470, sandri_1, melmarmis, VillemoVilo, kate88:), justyna14, cookiemonsterka, Migracja lubią tę wiadomość 
 19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 2.03 238g 15,05 1500 g 15,05 1500 g 27.07 3540 27.07 3540 

- 
                        nick nieaktualny
- 
                        nick nieaktualny
- 

pytanie , robiłam z porannego siku dwa testy , jeden bobo test o czułości 10 i wyszedł negatywny w całej białej okazałości , a drugi Novatest 25 czułości i pojawila się druga kreska. O co kaman ? dlaczego czulszy test nie wykazał nic , a mniej czuly już tak ?
 Jutro ide na betę , tak czy siak . ale po prostu nie rozumiem ....dwurożność macicy.
 cykle 31 dniowe.

27.10.2016 (+) beta 830,2 

>
>