Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Madziula. U mnie dzis dokladnie taka sama sytuacja jak u Ciebie. Temp spadla do 36.1. @ powinna sie pojawic w sobote i pewnie sie pojawi. Mam juz niewielka nadzieje.
Rzepakowepole, InBlue. Przykro mi. Tule.
Ja juz nie mam nadzieji brzuch napitala miesiaczkowo... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziulla wrote:Wiesolek bierzesz do owulacji po owulacji juz nie bierzesz
Oki. Dziekuje, a ja sie martwilam ,ze o nim zapomnialam uf...
Madziulla mam nadzieje ze @ Cie ominie... a jak przyjdzie to listopad bedzie nasz! czesto tak lekarze mowia ,ze jak para sie wybiera do kliniki, staje sie spokojniejsza, bo jest coraz blizej celu i wtedy buum! fasolinkaMadziulla lubi tę wiadomość
-
Pianistka wrote:Dzięki
Okropnie mdli mnie 24 na dobę, wymiotuje nawet po wodzie do tego głowa mi pęka
Ogólnie czuje sie jakbym miała kaca giganta po 3 dniowej libacji
Ale i tak szczęśliwa, w poniedziałek widzieliśmy Fasolkę i bijące serduszko
To musi byc piekne widziec to bijace serduszko juz tak marze o tym! Mam pytanie do
ciebie jako do doświadczonej Kiedy i jakie mialas pierwsze symptomy ciazy ? Czy jest mozliwe czuc cos 12 dni po ovu? I jeszcze jedno wiesz co u Susany? Po spadku tej bety sie nie odzywa a ja sledzilam wasze watki Gdzie teraz w jakim watku jestescie?
-
nick nieaktualnyNola wrote:Pianistko dokladnie tak jak mowi Madziulla
To musi byc piekne widziec to bijace serduszko juz tak marze o tym! Mam pytanie do
ciebie jako do doświadczonej Kiedy i jakie mialas pierwsze symptomy ciazy ? Czy jest mozliwe czuc cos 12 dni po ovu? I jeszcze jedno wiesz co u Susany? Po spadku tej bety sie nie odzywa a ja sledzilam wasze watki Gdzie teraz w jakim watku jestescie? -
45,2 beta
Madziulla, Olciuska, santoocha, aaniluap, kaka470, sandri_1, melmarmis, VillemoVilo, kate88:), justyna14, cookiemonsterka, Migracja lubią tę wiadomość
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pytanie , robiłam z porannego siku dwa testy , jeden bobo test o czułości 10 i wyszedł negatywny w całej białej okazałości , a drugi Novatest 25 czułości i pojawila się druga kreska. O co kaman ? dlaczego czulszy test nie wykazał nic , a mniej czuly już tak ?
Jutro ide na betę , tak czy siak . ale po prostu nie rozumiem ....dwurożność macicy.
cykle 31 dniowe.
27.10.2016 (+) beta 830,2