X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • AJA_S Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok... Na razie męczę śniadanie.. Ale mam dwóch pomocników ;)

17.11.17-poronienie całkowite
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co tu ostatnio tak cicho, gdzie kolejne testujące?

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 11:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja dopiero mam 2dzien po owulce hehe. Nigdy wczesniej sie tak nie nakrecalam jak teraz heh

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    Kasiula czy ja dobrze pamietam ze tobie lekarz dal CLO??

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie taka cisza tutaj od kilku dni :(

• santoocha Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula powtarzałaś betę?

• rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:

Koniec miesiąca. Większość testujących w październiku albo już wie o ciąży albo zdążyła dostać @.

U mnie dziś -, ale oficjalne testowanie jutro. Dziś 27 dc i w zasadzie czekam na @, bo po historii cykli wnosząc dziś mógłby się spokojnie pojawić.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • rzepakowepole Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To co daje mi jakąś tam nadzieję, to fakt, że od kilku dni mam takie delikatne @ objawy - ćmi mnie głowa i brzuch. Nie mam raczej bardzo dokuczliwych miesiączek, a wszelkie objawy mam tylko wieczór przed spodziewaną @ i rano już jest. Tymczasem od kilku już dni objawy są a @ nie ma.

ex2bvcqgjnvonbri.png
  • Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olciuska to nie ja byłam

Santoocha rozmawiałam z ginem i powiedział żebym absolutnie nie powtarzała po co mam sie stresowac jak to róznie przyrasta, a myslałam że dzis powtórze tak dla swojej wiadomości ale koleżanka jeszcze mnie kopneła z samego rana w tyłek żebym nie robiła i nie wymyślała sobie, tylko cieszyła się ciążą, więc nie robiłam i od dziś myśle tylko pozytywnie :)

AJA_S, santoocha, cookiemonsterka lubią tę wiadomość

age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:

ja czy jutro zatestuje zależy od tego jak sie rano bede czula i jaka temperatura bedzie rano.

co prawda nie mierzyłam cały cykl temp ale kiedyś mierzylam kilka cykli i wiem jaka temp powinnam mieć na tym etapie jak nie ma ciazy. dzis mialam niby wysoka 37.12 ale to u mnie norma zawsze mam wysokie. Temp mi zawsze spada w dniu @. wiec jak jutro mi nie spadnie to moze zatestuje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla wrote:
    ja czy jutro zatestuje zależy od tego jak sie rano bede czula i jaka temperatura bedzie rano.

co prawda nie mierzyłam cały cykl temp ale kiedyś mierzylam kilka cykli i wiem jaka temp powinnam mieć na tym etapie jak nie ma ciazy. dzis mialam niby wysoka 37.12 ale to u mnie norma zawsze mam wysokie. Temp mi zawsze spada w dniu @. wiec jak jutro mi nie spadnie to moze zatestuje.
    Madziulla, nigdy nic nie wiadomo ;) 3ymam za Ciebie kciuki..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiula09 wrote:
    ja jestem wpisana na dzisiaj - ale nie wytrzymalam i zrobilam test wczoraj i nie mam się czym chwalić. Póki co @ nie przyszla - ale już czuję jej symptomy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziulla to trzymam kciuki. Mnie coś boli tak jakby w miejscach gdzie są jajniki ale może mi się tylko wydaje.

kasiula09 kiedy masz wizytę ?

• Asiulka83 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam jeszcze 3 dni do @ ale dziś popołudniu zrobiłam testa bo nie wytrzymałam i jest druga krecha ale slaba ...zamiast się cieszyc rycze ....w czerwcu przeszłam ciaze biochemiczna , przyjmuje zelazo w kroplówce ost miałam wysokie tsh i tak wszystko mnie martwi :(
    jutro ide na bete

ukdy3e5e07dpccv2.png
    19.12. jest <3 , 09.01 3.84 cm <3 , 21.01 5,65 cm <3, 6.02 8,06 cm Boy <3 2.03 238g <3 15,05 1500 g <3 27.07 3540 <3
    ukdyj44j0v7sy1vp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka83 wrote:
    ja mam jeszcze 3 dni do @ ale dziś popołudniu zrobiłam testa bo nie wytrzymałam i jest druga krecha ale slaba ...zamiast się cieszyc rycze ....w czerwcu przeszłam ciaze biochemiczna , przyjmuje zelazo w kroplówce ost miałam wysokie tsh i tak wszystko mnie martwi :(
    jutro ide na bete

Kochanie, spokojnie. Twoj strach jest oczywisty, ale musisz myslec pozytywnie. Masz juz jednego skarba ,ktory swiadczy o tym ze sie da! :). Jutro idz na bete, moze pochwal sie zdjeciem ;)

Asiulka83 lubi tę wiadomość

• Kasiula09 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka dopiero 9 listopada jeszcze mnóstwo czasu :/

Asiulka wszystko bedzie dobrze, ja też się cholernie boje, ale od dzis powiedziałam sobie że teraz będę myśleć tylko i wyłącznie pozytywnie

age.png
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiulka. Trzymam kciuki, zeby wszysko bylo dobrze!

Ja testuje w 14dpo, czyli w sobote.
    Nie mam wielkich nadziei, bo mam bardzo niska i skaczaca tempke.

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Annie1981 wrote:
    Asiulka. Trzymam kciuki, zeby wszysko bylo dobrze!

Ja testuje w 14dpo, czyli w sobote.
    Nie mam wielkich nadziei, bo mam bardzo niska i skaczaca tempke.

Annie, nadzieja umiera ostatnia ;). Zazdraszczam tego testowania w sobote.. Mi jeszcze tyyle czasu zostalo heh, pierwszy raz mialam monitoring i pewnie dlatego

• klopsik Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzisiaj rano w końcu zrobiłam test, oczywiście nic nie było.

@ dalej nie ma, więc coś już przydługawo. Symptomów na okres jak kot napłakał, nie wiem co jest i czy w ogóle jest jeszcze jakaś szansa..

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klopsik poczekaj z 2 dni i moze idz na bete? albo odpukac cos Ci sie w cyklu poprzestawiało :(

‹‹ 266 267 268 269 270 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ