Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:No właśnie taka cisza tutaj od kilku dni
Koniec miesiąca. Większość testujących w październiku albo już wie o ciąży albo zdążyła dostać @.
U mnie dziś -, ale oficjalne testowanie jutro. Dziś 27 dc i w zasadzie czekam na @, bo po historii cykli wnosząc dziś mógłby się spokojnie pojawić. -
To co daje mi jakąś tam nadzieję, to fakt, że od kilku dni mam takie delikatne @ objawy - ćmi mnie głowa i brzuch. Nie mam raczej bardzo dokuczliwych miesiączek, a wszelkie objawy mam tylko wieczór przed spodziewaną @ i rano już jest. Tymczasem od kilku już dni objawy są a @ nie ma.
-
Olciuska to nie ja byłam
Santoocha rozmawiałam z ginem i powiedział żebym absolutnie nie powtarzała po co mam sie stresowac jak to róznie przyrasta, a myslałam że dzis powtórze tak dla swojej wiadomości ale koleżanka jeszcze mnie kopneła z samego rana w tyłek żebym nie robiła i nie wymyślała sobie, tylko cieszyła się ciążą, więc nie robiłam i od dziś myśle tylko pozytywnie
AJA_S, santoocha, cookiemonsterka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnystokrotka92 wrote:No właśnie taka cisza tutaj od kilku dni
ja czy jutro zatestuje zależy od tego jak sie rano bede czula i jaka temperatura bedzie rano.
co prawda nie mierzyłam cały cykl temp ale kiedyś mierzylam kilka cykli i wiem jaka temp powinnam mieć na tym etapie jak nie ma ciazy. dzis mialam niby wysoka 37.12 ale to u mnie norma zawsze mam wysokie. Temp mi zawsze spada w dniu @. wiec jak jutro mi nie spadnie to moze zatestuje. -
nick nieaktualnyMadziulla wrote:ja czy jutro zatestuje zależy od tego jak sie rano bede czula i jaka temperatura bedzie rano.
co prawda nie mierzyłam cały cykl temp ale kiedyś mierzylam kilka cykli i wiem jaka temp powinnam mieć na tym etapie jak nie ma ciazy. dzis mialam niby wysoka 37.12 ale to u mnie norma zawsze mam wysokie. Temp mi zawsze spada w dniu @. wiec jak jutro mi nie spadnie to moze zatestuje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja mam jeszcze 3 dni do @ ale dziś popołudniu zrobiłam testa bo nie wytrzymałam i jest druga krecha ale slaba ...zamiast się cieszyc rycze ....w czerwcu przeszłam ciaze biochemiczna , przyjmuje zelazo w kroplówce ost miałam wysokie tsh i tak wszystko mnie martwi
jutro ide na bete
19.12. jest , 09.01 3.84 cm , 21.01 5,65 cm , 6.02 8,06 cm Boy 2.03 238g 15,05 1500 g 27.07 3540
-
nick nieaktualnyAsiulka83 wrote:ja mam jeszcze 3 dni do @ ale dziś popołudniu zrobiłam testa bo nie wytrzymałam i jest druga krecha ale slaba ...zamiast się cieszyc rycze ....w czerwcu przeszłam ciaze biochemiczna , przyjmuje zelazo w kroplówce ost miałam wysokie tsh i tak wszystko mnie martwi
jutro ide na bete
Kochanie, spokojnie. Twoj strach jest oczywisty, ale musisz myslec pozytywnie. Masz juz jednego skarba ,ktory swiadczy o tym ze sie da! . Jutro idz na bete, moze pochwal sie zdjeciem
Asiulka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnie1981 wrote:Asiulka. Trzymam kciuki, zeby wszysko bylo dobrze!
Ja testuje w 14dpo, czyli w sobote.
Nie mam wielkich nadziei, bo mam bardzo niska i skaczaca tempke.
Annie, nadzieja umiera ostatnia . Zazdraszczam tego testowania w sobote.. Mi jeszcze tyyle czasu zostalo heh, pierwszy raz mialam monitoring i pewnie dlatego -
nick nieaktualny