X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Październikowe testowanie!
Odpowiedz

Październikowe testowanie!

Oceń ten wątek:
  • klopsik Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Se czytam i:w artykułach ovu radzą, jeśli ma się nieregularne cykle, to testować po minięciu terminu najdłuższego dotychczasowego cyklu, czyli u mnie najdł to 41 dni (średnio 33). Dzisiaj jest 37, więc zostały mi tylko 4dni..

Piszą, że ok 6/8 dnia powinien być spadek temp przy zagnieżdżeniu, u mnie ani drgnie, no i później trzeci skok do najwyższego poziomu temperatur.

W ogóle dziwne, jeszcze nie byłam nigdy tak sceptyczna co do testowania.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    klopsik moze byc spadek na zagnieżdżenie ale nie musi. jak jestes cierpliwa to poczekaj do konca tyg trzymam kciuki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a pozatym klopsik Twoj wykres jest nie wiarygodny do konca bo temp mierzy sie zawsze o tej samej porze zaraz po prebudzeniu przed wstaniem z lozka. a Ty widze masz raz 5.30 raz 7.30 raz 8:00

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 15:01

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurka brzuch mnie trochę dzisiaj boli :/

• kinga1185 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje @, punktualnie jak zawsze. Wszystkim oczekujacym zycze II kresek. A ja znikam z forow i nie zapisuje sie na zane testowanie. Po Nowym Roku in vitro. Pozdrawiam

25.02.2023 synek
    20.08.2020 córka
  • Annie1981 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga1185. Oby ta przerwa była owocna :)

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • kinga1185 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekuje. Bardzo chcialabym w to wierzyc. Hehe. Ale chyba przestalam wierzyc, ze sie uda. Za duzo prob, rozczarowan. A jak sie wydarzyl cud, to trwal tylko chwilke... No i jeszcze swiadomosc tego, ze tylko co drugi cykl jest szansa, mnie dobija (jeden drozny jajowod).

25.02.2023 synek
    20.08.2020 córka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczyny :) gratuluję wszystkim zielonym kropeczkom i życzę listopadowej kropeczki dla tych do których przyszedł wredny małpiszon. U mnie niestety cykl na straty - test - i objawy zbliżającej się @. dziewczyny - mam pytanie - bo dosyć bagatelizowałam sobie pewien objaw a teraz widzę, że ma on chyba decydujący wpływ na moje nieudane starania (3 cs) - czy wiecie co moze być przyczyną bardzo długich plamień po okresie (dziwnym, przerywanym) ktore trwają do 15 d.c ? Przed poronieniem nie miałam takich problemów i wyłączając okres laktacji bez większych problemów zachodziłam w ciążę. Czy ktoraś z was miała podobnie? Rozważam endometriozę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 21:38

• Annie1981 Autorytet

Wysłany: 25 października 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kinga1185. Tulę. I tak masz dużo siły, że cały czas się starasz. Myślę, że potrzebujesz przerwy. Może uda sie trochę złapać równowagę psychiczną.

kinga1185 lubi tę wiadomość

mnNAp0.png
    80wKp0.png

💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 października 2016, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sorry dziewczyny że nie napisałam ale miałam trochę akcji z okresem tak więc po 60dc dostałam okres wywoływany ale jest. Tak więc w tym cyklu okres a listopad będzie mój! Powodzenia dziewczyny:)

• justyna14 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam kciuki za dzisiejsze dwie kreseczki, ktora testuje? Chwalic sie tu

7w3d 💔
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie która dziś testuje ? U mnie 36 dc 4 dzień po owu . Jest nadzieja bo okresu nie ma ... :) w którym dniu po owu robić test ciążowy ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka92 wrote:
    Właśnie która dziś testuje ? U mnie 36 dc 4 dzień po owu . Jest nadzieja bo okresu nie ma ... :) w którym dniu po owu robić test ciążowy ?

Ja bym radziła najwcześniej 13-14 dpo

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to spokojnie . Jeszcze muszę trochę poczekać

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak zdecydowanie. :)

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chora jestem :( I ten cykl chyba długi będzie :( Oczywiście zrypy dostałam od B że nie brałam Cerutin :/
    Umieram ;(

17.11.17-poronienie całkowite
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 08:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aja_S tule . Pod kołderkę i się wygrzać. Mnie pomaga smarowanie maścią na rozgrzanie i moczenie stóp w gorącej wodzie z amolem i potem skarpetki i pod kołderkę. Działa cuda

AJA_S lubi tę wiadomość

• AJA_S Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    będę musiała spróbować... W poniedziałek kierowniczka, wczoraj otwarte drzwi na rozścierz w sklepie... A całą noc charczałam B nad uchem :/

17.11.17-poronienie całkowite
  • sandri_1 Autorytet

Wysłany: 26 października 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam wam dziewczyny groprinosin. Nie wiem czy moge tu taka reklame robic, najwyzej mnie wyrzucą ;) Mojego M brala grypa juz 2 razy. Jakies 3tyg temu i w niedziele ostatnia. Zarzył i na drugi dzien nic mu nie bylo juz. A wcześniej czul sie fatalnie, katar, gardlo, łamało go w kosciach. Jestem swiadoma ze nie moze chorowac bo przy nim ja tez zaraz bede chora. A tu nic wziąć nie mogę :/ Takze jak sie zaczynamy kiepsko czuć to ja robie wywar z tartego imbiru z cytryna i miodem, a M bierze groprinosin. I trzymamy sie zdrówka na razie. Oby jak najdłużej!

AJA_S lubi tę wiadomość

w4sqs65ge24sefoo.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2016, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spróbuj. Nawet lepsza od amolu jest alpa leśna ( działa na tej samej zasadzie co amol ) zielona butelka i też ma postać płynną tylko że tego się nie pije

‹‹ 265 266 267 268 269 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ