Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Se czytam i:w artykułach ovu radzą, jeśli ma się nieregularne cykle, to testować po minięciu terminu najdłuższego dotychczasowego cyklu, czyli u mnie najdł to 41 dni (średnio 33). Dzisiaj jest 37, więc zostały mi tylko 4dni..
Piszą, że ok 6/8 dnia powinien być spadek temp przy zagnieżdżeniu, u mnie ani drgnie, no i później trzeci skok do najwyższego poziomu temperatur.
W ogóle dziwne, jeszcze nie byłam nigdy tak sceptyczna co do testowania. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya pozatym klopsik Twoj wykres jest nie wiarygodny do konca bo temp mierzy sie zawsze o tej samej porze zaraz po prebudzeniu przed wstaniem z lozka. a Ty widze masz raz 5.30 raz 7.30 raz 8:00
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 15:01
-
nick nieaktualny
-
Dziekuje. Bardzo chcialabym w to wierzyc. Hehe. Ale chyba przestalam wierzyc, ze sie uda. Za duzo prob, rozczarowan. A jak sie wydarzyl cud, to trwal tylko chwilke... No i jeszcze swiadomosc tego, ze tylko co drugi cykl jest szansa, mnie dobija (jeden drozny jajowod).25.02.2023 synek
20.08.2020 córka -
nick nieaktualnycześć dziewczyny gratuluję wszystkim zielonym kropeczkom i życzę listopadowej kropeczki dla tych do których przyszedł wredny małpiszon. U mnie niestety cykl na straty - test - i objawy zbliżającej się @. dziewczyny - mam pytanie - bo dosyć bagatelizowałam sobie pewien objaw a teraz widzę, że ma on chyba decydujący wpływ na moje nieudane starania (3 cs) - czy wiecie co moze być przyczyną bardzo długich plamień po okresie (dziwnym, przerywanym) ktore trwają do 15 d.c ? Przed poronieniem nie miałam takich problemów i wyłączając okres laktacji bez większych problemów zachodziłam w ciążę. Czy ktoraś z was miała podobnie? Rozważam endometriozę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2016, 21:38
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Polecam wam dziewczyny groprinosin. Nie wiem czy moge tu taka reklame robic, najwyzej mnie wyrzucą Mojego M brala grypa juz 2 razy. Jakies 3tyg temu i w niedziele ostatnia. Zarzył i na drugi dzien nic mu nie bylo juz. A wcześniej czul sie fatalnie, katar, gardlo, łamało go w kosciach. Jestem swiadoma ze nie moze chorowac bo przy nim ja tez zaraz bede chora. A tu nic wziąć nie mogę Takze jak sie zaczynamy kiepsko czuć to ja robie wywar z tartego imbiru z cytryna i miodem, a M bierze groprinosin. I trzymamy sie zdrówka na razie. Oby jak najdłużej!
AJA_S lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny