Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam pytanie do dziewczyn, które regularnie obserwują szyjkę. Ja do tej pory tego nie robiłam, bo bardzo trudno było mi ją wyczuć. Ostatnio idzie mi coraz lepiej, ale czuję, że jest ona skierowana ku kręgosłupowi tak że nie mogę wyczuć czy jest otwarta czy zamknięta. Czy mam to interpretować jako zamknięcie szyjki? Zastanawiam się, czego się spodziewać w kolejnym cyklu, gdy będę ją obserwować cały cykl.
-
Hej dziewczyny,
Ja dzis testowałam i negatyw.Może jeszcze za wcześnie, albo niedługo przyjdzie okres. Mnie aplikacja wyznaczyła testowanie na dziś, według peaku na tescie owu. Ale z moich obserwacji (śluzu i tempki) wydaje mi się,że owu miałam troszeczke póżniej niż wyznaczyła aplikacja, będe testowac jeszcze w sobotę.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
rzepakowepole wrote:Polecam OvuView. Ma wszystko, czego potrzebuję. Jedyna wada - traktuje pozytywny test owulacyjny w danym dniu jako przewidywany termin owulacji.[link=https://www.suwaczki.com/][/link]
[*] 5/6 tc listopad 2016
-
Olciuska. To prawda, nadzieja zawsze jest i na pewno bedzie mi przykro jak wyjdzie negatyw.
Ciebie pewnie ten monitoring nakrecil. Ja bym tak samo sie poczula, ale sprobuj troche wyluzowac, bo to tez moze nie wyjsc. Oczywiscie trzymam kciuki, zeby tym razem sie udalo
Klopsik. Poki @ nie przyjdzie szansa zawsze jest
Madzialenka84. Ja tez testuje w sobote. Trzymam kciuki za nasze testy
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualnyNie testowalam...temp w dół poszła 37.02 taka mam przy @. Wiec czekam..jak jutro się nie pojawi to testuje. ale słabo to widze...nie piszcie mi ze puki nie ma @ jest nadzieja bo doskonale o tym wiem ale ja znam swój organizm...gdzies tam jescze po cichu wierze ale raczej trzeba się na listopad nastawiać.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stokrotka92 wrote:Pianistka jak się czujesz?
Dzięki
Okropnie mdli mnie 24 na dobę, wymiotuje nawet po wodzie do tego głowa mi pęka
Ogólnie czuje sie jakbym miała kaca giganta po 3 dniowej libacji
Ale i tak szczęśliwa, w poniedziałek widzieliśmy Fasolkę i bijące serduszkoAJA_S, justyna14, She86, Asiulka83, Nola, kaka470 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny dawno mnie tu nie było.. Pianistka super że sie odezwałaś wszystkiego najlepszego kochana i dużo zdrówka dla was :-*
Dziewczyny co niektóre już stąd pouciekały.
Dzis mam termin testowania i test wyszedl negatywny także też czekam na okres -
Madziula. U mnie dzis dokladnie taka sama sytuacja jak u Ciebie. Temp spadla do 36.1. @ powinna sie pojawic w sobote i pewnie sie pojawi. Mam juz niewielka nadzieje.
Rzepakowepole, InBlue. Przykro mi. Tule.InBlue lubi tę wiadomość
💔Aniołek 03.03.2020 - 7 tc💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny