Październikowe testowanie!
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwszy cykl był bez owu i trwał 33 dni. Teraz mam drugi cykl lekarz 14 dc stwierdził że cykl będzie bez owu a w okolicach 30 dnia cyklu tak czułam wnetrznosci że siadać musiałam ostrożnie bo każdy ruch szybszy bolał. Zrobiłam test owu pozytyw o dziwo. 32 dnia cyklu miałam śluz który się że mnie lał i od tego dnia cisza przez 5 dni dzisiaj dzień 6 a ja leże zwinieta w kulkę bo jak próbuję się wyprostować to po lewej stronie boli mnie brzuch.słabo mi się momentami robi dziewczyny. Wiem że coś tan się dzieje. Napewno nie jest to ból jajniki na 200 procent.nie wiem jeszcze co ale jeśli to nie będzie objaw zagniezdzemia to koniecznie muszę odwiedzić gina. Ten ból jednostronne nie jest normalny
-
Dziewczyny dziś ujrzałam druga bladziutenka kreskę wiec będę powtarzać test jutro a w niedziele beta.
Katt moim zdaniem taka beta to conajmniej bliźniaki super gratulujęstokrotka92, Madziulla, edka85, santoocha, justyna14, kaka470, She86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyedka85 wrote:Tusia, congratulation!
Stokrotka, mi się nie podoba ten Twój ból. Oczywiście, liczę na to, że to taki objaw ciążowy, ale z drugiej strony - obserwowałabym organizm. Bóle mogą towarzyszyć np. ciąży pozamacicznej (chociaż w Twoim przypadku to mało prawdopodobne, bo za wcześnie by było na takie oznaki) albo torbieli. A przy cyklach bez owu niestety torbiele się zdarzają. Ja bym zajrzała i zobaczyła na usg, czy wszystko ok.
No właśnie więc jeśli to nie ciąża to będę targala do giną. Chociaż czuję że to jednak zagniezdzanie. Będę się obserwowac -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny